*Nettavisen* Nyheter.

Spillere møter ikke opp

Andreas Sletten er fortsatt ivrig på å gjøre en jobb for både Sveiva og landslaget. Utskiftingen av landslagssjef og - trener synes han imidlertid er pussig.

Sist uke fikk Kyrre Merg fra Ellingsrud fyken som landslagstrener. Andreas Sletten mener innebandy-Norge har mange utfordringer i framtida.

STOVNER: Forbundet må gjøre landslaget attraktivt igjen, mener Sveiva-profilen.

Landslagssjef Mattias Ringwall og landslagstrener Kyrre Merg skrev blant annet om dårlig oppmøte på samlinger i et presseskriv etter sparkingen i forrige uke. Det bekrefter Sletten.

Det har vært snakk om dårlig varsling, men alle får beskjed på e-mail og i tillegg ligger det ute på nettet. Jeg tror det bare er snakk om dårlige unnskyldninger når folk ikke møter opp. Det er dessverre ikke gjevt nok å spille på landslaget i innebandy. Der har forbundet en jobb å gjøre, sier Sveiva-profilen.

Dårlig tidspunkt

Sletten reiser til helga på landslagssamling med nye trenere.

Det er litt rart at dette skjer nå. For trenerne er det synd at de ikke får vært med på VM som starter om bare tre måneder, sier Sletten.

Seksjonsleder i innebandy, Jon Erik Eriksen, sa følgende til NTB i forrige uke:

Det er både på grunn av deres holdninger og direkte kontraktsbrudd at de to blir sagt opp.

Urettferdig

Merg og Ringwall forfattet så et skriv der de kommenterte årsakene til oppsigelsen. Der forklarer de for eksempel kritikken om dårlig disisplin i laget, som blant annet omfatter det dårlige oppmøtet på samlinger.

Vi finner det totalt urimelig og direkte urettferdig å bli holdt ansvarlig for spillere som uten forvarsel ikke stiller til samling, samt de som velger å bryte et vedtatt internt reglement, skriver duoen som også har måttet slite med saker der alkohol har vært inne i bildet i deres periode på landslaget.

Men vi er seriøse, selv om dette ikke er toppidrett, sier understreker Andreas Sletten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag