Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spillerne hyllet Klanen

Klanen får skryt
Klanen får skryt Foto: Unknown
I sin første sesong hos Vålerenga vant amerikanske Troy Perkins cupgull. Nå hyller spillerne Klanen for støtten de har fått i årets begredelige sesong.

Vålerengas sisteskanse er blitt en av supporternes yndlinger denne sesongen, og lørdag kveld tok han også med seg to årets spiller-priser, kåret av henholdsvis Klanen og VPNs lesere.

- Dette er fantastisk deilig, og det kommer til å bli en morsom kveld. Vi har hatt en tøff sesong, og seieren i dag er deilig både for oss spillere, men spesielt for supporterne, sa han til Østkantavisa rett etter finalen.

Vålerengas andrekeeper, Øyvind Bolthof, er én av tre spillere som fortsatt er igjen fra cupmester-laget i 2002. Også han hadde mange flotte ord å si om klubbens supportere:

- Klanen lager som alltid god stemning her i dag. Den stemningen de gir oss spillerne er ubeskrivelig, når vi kjørte forbi supportertoget her før kampen, kunne man kjenne en kribling i kroppen. Å høre Klanen synge og juble er utrolig spesielt, helt ubeskrivelig, i kveld blir det full fest med Klanen på Youngstorget igjen.

En annen supporterfavoritt er Bojan Zajic, til tross for at han var en smule skuffet over å måtte sitte på benken gjennom finalen, var gleden og hyllesten tilbake til supporterne stor:

- Klanen er fantastiske, det er dem jeg spiller for. Jeg føler alltid deres kjærlighet til meg. Samtidig som mitt hjerte banker for dem, sier Zajic.

Også trenerne er stolte over supporterne.

- Klanen leverer som alltid. Vi er alltid stolte av dem, de er virkelig one of a kind. Det er fantastisk å kunne gi de denne gleden, for vi har ikke kunnet gitt de så mange gleder denne sesongen som vi burde. Men i kveld er vi Norges beste lag, med Norges beste supportere og kommer sammen til å skape bra stemning i hele Oslo, sier Tor Ole Skullerud.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!