RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spilte med stjernene

Jeanette Marita Engzelius fra Holmenkollen fikk sjansen til å spille mot Suzann Pettersen & Co. i helgens Europatour på Bogstad, men 18-åringen var skuffet over at hun ikke klarte "cut"n".

Bogstad: Målet var å klare "cut"n", så jeg er litt skuffet over at jeg ikke klarte det, sier Jeanette Marita.
76 slag (+4) første dag og 78 slag (+8) andre dag var noen slag for dårlig til å hevde seg i det gode selskap mot noen av Europas beste golfdamer.
Den første dagen gikk det stort sett greit. Jeg spilte kjempebra de første ni hullene, men puttingen min gjorde at ikke scoren ble så lav. Så fikk jeg en dobbelbogey på siste hullet (hull ni, startet på hull ti), og det var en kjedelig avslutning på runden, sier 18-åringen.
Hva med den andre runden?
Den var helt grei. Jeg følte at jeg måtet kjempe litt mer for å holde scoren nede, og så fikk jeg en trippelbogey på hull syv som ødela mye, forteller Jeanette Marita.

Erfaring

Dette var 18-åringens første turnering med proffene.
Det var morsomt å spille, og det er viktig for meg å få med meg erfaring fra slike turneringer. Artig å se hvordan de beste spiller.
Hvordan var det å spille med stjerner som Suzann Pettersen og Laura Davies?
I forkant tenkte jeg en del på det, men da jeg kom på banen så var jeg veldig forkusert på mitt eget spill, sier Jeanette Marita, som spiller på 0,2 i handikap.

Spiller EM

Mandag denne uken reiste 18-åringen til Hamburg i Tyskland hvor hun skal spille EM individuelt sammen med Amalie Valle, Lene Mørk og Charlotte Andresen. Her håper Jeanette Marita på en liten oppreisning etter en litt variabel sesong.
Sesongen har vært litt sånn halvveis hele tiden. Det har blitt mange middels runder med litt smårusk hele tiden. Ganske kjedelig egentlig, sier Jeanette Marita., som går siste året på golflinjen på Norges Toppidrettsgymnas.
Hva skal du gjøre neste år?
Etter at jeg er ferdig med skolen skal jeg at meg et friår hvor jeg bare skal spille golf, og så skal jeg bruke en del tid på å finne en skole i USA jeg vil begynne på året etter, sier sympatiske Jeanette Marita Engzelius.
PS! Laura Davies fra England vant suverent på Bogstad, mens Suzann Pettersen ble nummer seks.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere