RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spilte skjorta av Våg

Arnhild Holmlimo & Co. lot silke- hanskene ligge igjen i garderoben, og ga Våg skikkelig juling den første halvtimen. 21-7 ved pause ble til seier 32-20 for BSK.

Bekkelaget: Jeg synes vi skal takke oss sjøl for en vanvittig bra førsteomgang, sier Arnhild.

Våg ble spilt ut etter alle kunstens regler, og 21-7 ved halvtid forteller det meste. Det gikk på skinner for BSK. Fra keeper Heidi Halvorsen, via et knalltøft forsvarsspill til effektivt angrepsspill.

Vi spiller dem ut i angrep. Våg spiller 3:3 i forsvar, men Ingunn (Birkeland) var kjempeflink til å velge systemer som løste opp forsvaret. Derfor fikk vi bøttet inn noen mål, sier Arnhild.

Selv ble 23-åringen toppscorer med ti fulltreffere, fire av dem på straffekast.

Bra forsvar

BSK klarte selvfølgelig ikke å holde trøkket oppe i andre omgang, og Våg kunne reise hjem til Kristiansand med noe av æren i behold. Omgangen vant nemlig sørlendingene med 13-11.

Våg har veldig bra tempo i laget sitt, og de kommer fort når de får sjansen. Det fikk de etter pause, og det var kontringene de tok oss på, mener Arnhild.

For forsvaret ellers er du fornøyd med?

Ja, jeg synes vi står bra i etablert forsvar gjennom hele kampen. Og så redder jo Heidi oss flere ganger. Hun sto kjempebra, skryter Arnhild.

Fornøyd vikar

Med håndballeksperten Frode Scheie på plass i Tyskland var det duket for assistenten Terje Gulbrandsen i sjefsrollen på BSKs benk. Og det løste han bra.

Vi hadde ventet oss en tøffere match, men vi hadde et veldig bra tenningsnivå i hele gruppa, sier Gulbrandsen.

Førsteomgangen var han selvfølgelig strålende fornøyd med.

Den var utrolig bra, og vi blir i pausen enige om å fortsette der vi slapp. Men det er ikke så enkelt, men heller ikke noe vi kommer til å bruke så mye energi på. Selv om det er helt unødvendig å tape andreomgangen med to mål, sier Terje Gulbrandsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere