RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Spiste yoghurt rett fra hylla

Nasking, innbrudd og ungdommer som kaster stein. Politiet har hatt flere utfordringer de siste døgnene i vårt distrikt.

Nasket med kniv og softgun

MORTENSRUD: Ved 18-tiden tirsdag stanset et vekterfirma en kvinne i 30-årene som hadde nasket varer for en verdi av hundre kroner fra Ica og Narvesen på Senter Syd. Politiet ble tilkalt og kvinnen ble funnet i besittelse av en kniv og en softgun. Kvinnen ble anmeldt for forholdet, og dimittert fra stedet

Innbrudd hos frisør

ABILDSØ: En gang mellom klokken 21 tirsdag kveld og ti onsdag formiddag har tyver vært på ferde hos en frisør i Enebakkveien. Låsen i hoveddøra var skrudd ut og kassa brutt opp. Et mindre beløp var stjålet før tyven forlot stedet.

Innbruddet ble oppdaget på morgenen onsdag. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelser, men har ingen spor å gå etter.

Kranglet etter påkjørsel bakfra

SKULLERUDDUMPA: To bilførere havnet i krangel etter en påkjørsel bakfra på E6 i Skulleruddumpa torsdag klokken 18. Ingen personer ble skadet, men politiet ble tilkalt på grunn av den hissige stemningen på stedet.

Begge bilene var kjørbare og saken avgjøres mellom de involvertes forsikringsselskaper.

Kastet stein på busser

MORTENSRUD: Torsdag ved 20-tiden fikk politiet melding om at ungdommer kastet stein på busser ved Shell på Mortensrud. Flere busser skal ha fått knust ruter. Da politiet kom til stedet var ungdommene forsvunnet.

Klokken 21.20 samme kveld fikk politiet på nytt melding om steinkasting på busser i det samme området. Ny utrykning og nye søk, men ungdommene var nok en gang forsvunnet.

Spiste og drakk i butikken

ABILDSØ: I Prix-butikken på Abildsø måtte en vekter og politiet ta hånd om en kvinne som gikk rundt og spiste og drakk av melk og yoghurt fra hyllene i butikken. Dette skjedde torsdag kveld. Kvinne ble kjørt i arresten og må gjøre opp for bevertningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere