RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spøkelset lever videre

Lyn beviste atter en gang hvem som er fotballkongene i byen. Det føles helt fantastisk! jubler Lyns australske leiesoldat, Ahmad Elrich.

Ullevål: Forventningene var store da de to oslolagene møttes til byderby på Ullevål andre påskedag - over 9000 dager og åtte obligatoriske kamper etter at Vålerenga sist slo vestkantlaget.
At Rekdals gutter var på hugget etter å slå erkerivalene kunne man merke fra kampens første minutt. Og allerede i 3. minutt setter Allan Jepsen ballen rett inn i mål direkte fra corner. Men Lyn-supporterne trenger ikke fortvile lenge. Allerede i 6. minutt utlikner hjemmelaget. Ahmad Elrich legger inn fra hjørnet av femmeteren, og Henrik Dahl klinker ballen inn i nettaket på hel volley, og serverer dermed lagets første mål denne sesongen på en ytterst elegant måte. Seriemesterne sliter på angripssiden, og det blir Lyn som tar ledelsen i andre omgang. Elrich løper fra Tom Henning Hovi og er alene med Arni Gautur Arason. Målet forblir kampens siste.

Fantastisk


Den VM-aktuelle Fulham-spilleren er storfornøyd med kveldens match.
Det er alltid ekstra spennende med byderby - uansett om man er i England eller Norge. Det føles helt fantastisk å kunne være med å bidra til enda en seier for Lyn over Vålerenga.
Elrich roser både lagkameratene og Lyn-supporterne.
Det er ikke lett å komme til en klubb for kun seks kamper. Men jeg har blitt tatt utrolig godt imot av både spillerne og klubben. Og supporterne er helt fantastiske! De sang jo gjennom hele kampen, stråler den australske 24-åringen, som, etter planen, forlater osloklubben allerede i mai.

Kunne gått begge veier


Stråler gjør også trener Henning Berg.
Det er utrolig deilig å vinne. Men VIF var fysisk bedre i første omgang og kampen kunne ha vippet begge veier.
Føles det ekstra bra å slå erkerivalen?
Man får ikke flere poeng for å slå Vålerenga. Men det er klart det betyr mye for supporterne.
Berg roser Elrich, men innser at sjansene er små for at 24-åringen blir i klubben.
Men man skal aldri si aldri, sier han.
Lyn er fantastisk, men jeg har alltid drømt om å spille i England, så jeg skal nok tilbake, smiler Elrich.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere