RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Både de ansatte og ungdommene på C@fe En er glad for gaven fra Lions. f.v. Daglig leder Nina Olsson, president i Lions Torill Schøyen og leder i ungdomstjenesten Isabel Espinoza.
Både de ansatte og ungdommene på C@fe En er glad for gaven fra Lions. f.v. Daglig leder Nina Olsson, president i Lions Torill Schøyen og leder i ungdomstjenesten Isabel Espinoza.

Sponser C@fe En

Lions Club Oslo-Christiania besøkte tirsdag 8. april C@fe En. Ungdommene blir nemlig sponset av foreningen med 50.000 kroner.

Solli: Det er ikke første gang Lions gir penger til ungdomskafeen. De har tidligere både hjulpet til med midler blant annet til datautstyr og skiturer til Geilo. Denne gangen er pengene satt av til leksehjelp.

Vi har et budsjett og de siste årene har vi hatt lyst til å støtte ungdommen i nærmiljøet. Kafeen er et flott tiltak og tilbudet om leksehjelp er en tjeneste vi tror ungdommen vil ha glede av, sier president Torill Schøyen

Organisert leksehjelp

Tidligere har leksehjelpen vært mer sporadisk, men nå tar kafeen steget videre, utvikler og organiserer tilbudet.

Vi har hatt leksehjelp her, men ikke på en organisert måte. Nå har vi eget rom hvor skoleungdommene kan få hjelp av utdannede lærere og være uforstyrret av de andre kafégjestene. Tirsdag, onsdag og torsdag, mellom 14.00 og 17.00, ønsker vi alle fra 7. klasse på ungdomsskolen, til 3. klasse på videregående velkommen, sier leder ved ungdomstjenesten i Bydel Frogner, Isabel Espinoza.

Hun legger til at uten de eksterne midlene fra Lions, ville tilbudet ikke vært mulig å gjennomføre, og derfor setter de selvfølgelig stor pris på det gode samarbeidet og tilskuddene foreningen bidrar med.

Mindre rus, bedre rustet

Grunnen til at foreningen ønsket å overrekke 50.000 kroner, som skal gå til innkjøp av nødvendig utstyr til leksehjelp, er at de i følge presidenten, at de har fokus på unge i nærområdet.

Lions Club Oslo-Christiania har bitt seg merke i at Bydel Frogner er den bydelen i Oslo med mest rusmisbruk blant ungdom, og derfor er rusforebyggende arbeid et viktig område for foreningen.

Kafeen er et utmerket tilbud, og gir ungdommen andre muligheter enn å henge på gatehjørnene. Gjennom vårt bidrag til C@fe En, håper foreningen å bidra til at ungdommen er bedre rustet i sitt dagligliv, sier Schøyen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere