RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gunnar Kullebund stilte opp for å spille for de eldre ved Lambertseter alders- og sykehjem i forbindelse med festkonserten.
Gunnar Kullebund stilte opp for å spille for de eldre ved Lambertseter alders- og sykehjem i forbindelse med festkonserten.

Sponset lydanlegg

Da Lambertseter alders- og sykehjem kjøpte nytt lydanlegg uten å ha penger til det, stilte Lions opp med en sjekk.

LAMBERTSETER: Sjekken ble overlevert i forbindelse med en festkonsert på sykehjemmet i forrige uke.

Innviet med sang

De kjøpte anlegget uten å ha penger til det, og så spurte de Lambertseter Lions om vi ville være med å sponse anlegget, sier Jon Stikbakke som er leder for den frivillige gjengen.

Sjekken på 14 045 kroner ble overlevert samtidig som den flunkende nye anlegget ble innviet med sang og ulike kulturinnslag.

Dette er en fin anledning til å overrekke pengene, sier Stikbakke.

Stor glede

Det er viktig å få til et samarbeid med dem som er ansvarlige for driften, private og frivillige. Det er ekstra hyggelig når det er en lokal forening som gjør dette. Og det er en veldig stor glede for oss at dere kunne sponse oss med et slikt flott lydanlegg. Vi må bare si tusen takk til Lions, sier Gunhild Bergsaker som er daglig leder ved Lambertseter alders- og sykehjem.

Allsang

Lydanlegget har to høyttalere og trådløs mikrofon og skal brukes til ulike kulturarrangementer som konserter, høytlesning og foredrag.

Under festkonserten ble det allsang til kjente og kjære melodier. Lokale artister som Gunnar Kullebund, damekoret Harmony og Synne Marie Fenn, Line Maria Hauge, Marit Vala, Martine Åstebøl og Emily Faulkner fra Oslo musikk og kulturskole stilte villig opp for å underholde de eldre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere