*Nettavisen* Nyheter.

Spor på Torshovteateret

Med det engelske dramaet Spor ønsker skuespillerne Mats Amundsen og Irene Sørensen å få publikum både til å gråte og le.

TORSHOV: Dramaet handler om to tapte sjeler som på ingen måte har lyst til å være sammen. Han er en ensom einstøing i Alaska. Hun er forvirret og kommer brasende inn i einstøingens hytte mens han sover.
Spor handler om hvordan disse menneskene møter hverandre og finner ut av hverandres historie. På det ytre planet er det et lite mysterium hvordan disse personene har kommer hit. Hva gjør denne kvinnen i brudekjole i Alaska? Hvor kommer hun fra? Samtidig handler det også om eksistensielle spørsmål om hva som gjør livet verdt å leve og hva skjer når man mister det? Det er to personligheter som skaper komikk, samtidig som det er gripende. Meningen er at man skal le og gråte, og det tror jeg vi har fått til, sier skuespiller Mads Amundsen.
Det er første gang stykket blir satt opp på Torshovteateret, men egentlig er det et vellykket prosjekt fra i fjor.
Det vi gjorde var å finne et godt manus ute i den store verden som vi bare måtte spille. Vi har oversatt det selv. Det er på grunn av vår dyktige instruktør, Tone Runsjø, at vi setter det opp igjen. Vi håper at folk tør å våge seg ut å se noe som ikke spilles av kjente navn, sier de to skuespillerne.
Forestillingen hadde premiere i går og spilles til og med lørdag på Prøvesalen på Torshovteateret. Billettene koster 150/100 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.