RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sportslig Høyre


Høyre-politikerne Afshan Rafiq og Bård Folke Fredriksen (t.h.) sammen med Kjell Roar Kaasa og Tom Arne Nyborg i Manglerud Star Fotball. FOTO: Manglerud Star
Høyre-politikerne Afshan Rafiq og Bård Folke Fredriksen (t.h.) sammen med Kjell Roar Kaasa og Tom Arne Nyborg i Manglerud Star Fotball. FOTO: Manglerud Star
Høyres Afshan Rafiq og Bård Folke Fredriksen besøkte nylig Manglerud for å høre om den lokale idrettsklubbens mange prosjekter.

MANGLERUD: Stortingskandidat Afshan Rafiq og leder av Høyres bystyregruppe i Oslo, Bård Folke Fredriksen, besøkte sist mandag Manglerud Star Fotball for å høre hvilke prosjekter klubben arbeider med.

Tom Arne Nyborg informerte om status til klubben og hvilke prosjekter de arbeider med. Nyborg gikk igjennom både den sportslige aktiviteten og arbeid med Fotballfritidsordning, Fotballakademi, ungdomsklubber og utbygging av idrettsbarnehager.

Tanker for fremtiden

– Vi presenterte videre våre tanker for hvordan Manglerud Star Fotball kan være med å bidra i nærmiljøet de neste årene, med fokus på nye idrettsanlegg, helsereformen og eldrebølgen, forteller Nyborg.

– Politikerne fra Høyre mente at klubben gjorde et viktig arbeid for nærmiljøet, sier han videre.

Nyttig diskusjon

Under møtet viste klubben også høyrepolitikerne matchbanen.

– Vi understreket behovet for fortgang i dette prosjektet, sier Nyborg.

Det ble også satt av tid til en diskusjon om hva man på riksplan og i lokalpolitikk kan gjøre for å forbedre situasjon for frivillige organisasjoner.

– Høyre informerte om at de ønsket å få en mest mulig fleksibel ordning rundt den nye momsrefusjonen for frivillige organisasjoner. I tillegg ble det satt fokus på at det må tenkes nøye gjennom hvordan man skal drifte idrettsanlegg slik at klubber kan bruke treningstiden selv og slipper å leie ut tid for å finansiere idrettsanlegget, forteller Nyborg.

– Vi satte stor pris på besøket og håper at de tar med seg de innspillene klubben kom med videre i sitt politiske arbeid!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere