RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sportslig opptur


Høyest: Joar Harøy steg høyest til værs på en dødball mot Hødd.FOTO: ARE KOLSTAD
Høyest: Joar Harøy steg høyest til værs på en dødball mot Hødd.FOTO: ARE KOLSTAD
Joar Harøy smilte bredt etter å ha skallet inn seiersmålet mot Hødd i helga.

BISLETT: Mens klubben kjemper en tøff kamp om å overleve, kriger Skeid-spillerne for poeng ute på banen. I helga ble sterke Hødd slått på Bislett.

– I fjor scoret jeg ikke ett eneste mål, så det var pinlige saker. Jeg har hatt litt å ta igjen, så det var godt å bli matchvinner igjen, sier Harøy.

Holder fokus

Hødd er som Skeid tippet å kjempe helt i toppen, og kampen på Bislett var dermed en nøkkelkamp. Avgjørelsen falt etter bare tre minutter, da Harøy stanget et frispark i nettet bak Hødds sisteskanse.

– Jeg har sagt jeg skal score en del i år, smiler Harøy fornøyd.

Midtstopperen er også glad laget klarte å tette igjen mot sterke Hødd.

– Det var kanskje ikke noen typisk 1-0-kamp, for de hadde blant annet en kjempesjanse i 2. omgang. Men vi hadde også noen store sjanser utenom scoringen, sier Harøy.

Med tre nye poeng har Skeid fått en solid start på sesongen. Sju poeng på tre kamper har sendt laget til topps på tabellen.

– En veldig fin start for oss, og spesielt sterkt med tanke på alt det utenomsportslige, sier Harøy.

Stavrum slutter

Skeids vanskelige økonomiske situasjon har også påvirket den sportslige satsingen, og mandag valgte trener Arild Stavrum og Skeid å avslutte ansettelsesforholdet. Spillerne har også måttet gå ned mye i lønn.

– Klubben er i en kjempealvorlig situasjon, og det har vi forståelse for. Vi håper uansett vi kan komme styrket ut av dette, sier Joar Harøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere