RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Store mengder skisko og skøyter ble revet vekk på rekordtid. Foto: Kaja Stabursvik
Store mengder skisko og skøyter ble revet vekk på rekordtid. Foto: Kaja Stabursvik

Sportsmarked på Nøklevann

I helga kunne man finne pent prukt sportsutstyr til en pen pris i gymsalen på Nøklevann skole.

BØLER: I regi av foreldrene på andre trinn på Nøklevann skole var det i helgen duket for stort sportsmarked der man kunne supplere sportsutstyrsamlingen sin, eller gå til innkjøp av årets første julegaver.

Klassekontakt i 2B og FAU-representant Stig Framnes forteller at de har fått inn mye utstyr fra folk rundt om i bydelen.

– Folk har levert utstyr til oss som de selv har priset. Vi selger det for den prisen de angir, og så får de 70% av inntektene, mens vi får 30%. Alt overskuddet går til andre trinn på skolen, sier Framnes. Han synes de har vært flinke til å markedsføre sprotsmarkedet, og er fornøyd med alt utstyret de har fått inn.

– Barn vokser fort, og de vokser ut av ting før de blir utslitt, så dette er både miljøvennlig en bra måte å drive gjenbruk på, sier Framnes. Han påpeker også at arrangementet i seg selv er sosialt og bra for nærmiljøet i og med at så mange møtes og indirekte overtar hverandres gamle sporstutstyr.

Slalåmstøvler

I gymsalen var det både sykler og treningsapparater, men det som det var aller mest av, var viterutstyr som ski, skøyter, skisko og slalåmsko. En drøy halvtime etter at dørene åpnet, var over halvparten av gymsalen ribbet for billig sportsutstyr.

Familien Nordli/Nordvik var heldige og fant akkurat det de lette etter.

– Vi er veldig opptatt av gjenbruk, så vi var på utkikk etter slalåmstøvler, og vi fant det, sier mor Katrine Nordli som hadde med seg barna Agnes (8), Markus (5 mnd) og Martea (6).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere