*Nettavisen* Nyheter.

Sportsstuer for alle

Snart er alle de kommunale sportsstuene i Marka tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Nordmarka: Nå er også Ullevålseter sportsstue blitt skikkelig tilrettelagt for bevegelseshemmede. Ombygd inngangsparti og lett tilgjengelig innendørs HC-toalett gjør det heretter enkelt for alle å nyte Ullevålseters tilbud.
- Ved hjelp av bevilgninger under overskriften "Tiltak for syns- og bevegelseshemmede i Oslo kommune" har det vært mulig å få til en skikkelig offensiv på dette området i løpet av fjoråret og inneværende år, melder Friluftsetaten.
Det er Oslo kommunes handikap-prosjekt som forvalter bevilgningene til utbedringene av sportsstuene i Marka. Handikap-prosjektet er lagt administrativt til det kommunale foretaket Omsorgsbygg Oslo KF. Gjennomføringen av tiltakene skjer i et tett samarbeid med Friluftsetaten, som har ansvar for kommunens skoger, inklusive sportsstuene.
Både Tryvannsstua, Sandbakken og Sinober har fått lett atkomst og gode, innendørs toalettforhold. Ved Frognerseteren, det vil si ved toppen av Korketrekkeren, er det kommet et HC-tilrettelagt toalettanlegg i bygningen kalt "Grisehuset". Det planlegges også nå hvordan det skal tilrettelegges for bevegelseshemmede på Finnerud.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.