*Nettavisen* Nyheter.

Sporty pub

Man kan kjenne lukten av nytt når man kommer innom det nye stedet til Karim Saaliti (bildet). Perrongen Sports Pub er noe for både tørste og sultne.

MAJORSTUEN: Perrongen Sports Pub skal bli et av Majorstuens gode utesteder. Karim Saaliti, som har drevet Restaurant Larsen i mange år, åpner dørene på sitt nye sted om få dager. Lokalene har han overtatt fra Sporveien.

Jeg gleder meg veldig, dette er drømmen min, forteller den stolte eieren, som er oppvokst på Majorstuen.

I de nye lokalene er alt nytt, fra gulv til tak, fra sofa til bar. Stedet består av en terrasse ute og sittelokale inne. Fliser på gulv og hvite vegger. Møblene er i mørke farger, noe som gir stedet et koselig preg. Her er alle rettigheter, og det er røykevennlig. Uteserveringen har god plass, og om vinteren vil det bli satt opp varmelamper.

Dette er en sportsbar med mat og drikke. Her er alle velkommen, og jeg ønsker å videreføre det gode miljøet jeg skapte på Larsen, forteller han.

Perrongen Sports Pub skal være for alle, og det er et sted det er lett å stikke innom. Stedet er pusset opp med god stil, og toalettene er pene. Det er TV-skjermer som skal vise alle typer sport. Musikk er det også.

Jeg gjør dette for å glede bydelen, jeg har blitt veldig glad i menneskene som bor her, forteller Saalimi.

Etter å ha vært i restaurantbransjen siden '73 har han oppnådd det han ville, å starte noe nytt på Majorstuen. Saalimi satser på enkel mat og god drikke og isbar på terrassen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.