RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sporveien legger seg flat

Informasjonsjef Bjørn Rydmark i Oslo T-banedrift beklager denne situasjonen og lover bedring.

Oslo: Dette er forferdelig trist. Jeg kan bare legge meg flat og beklage dette. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder og det er meget beklagelig at hun ikke fikk noe fornuftig svar på sin henvendelse. Vi må justere rutinene våre, og sørge for at henvendelser går direkte til de som kan gi kunder et riktig svar, sier Rydmark.
Grunnen til å bruke svingdører fremfor andre løsninger med automatiske dører er i følge ham mye hærverk langs T-banelinjen.
Vi har prøvd ut ulike løsninger og det viser seg at svingdører fungerer best. Det er vårt ønske at alle våre reisende kommer seg inn til T-banen. Svingdører som er justert på riktig måte skal være lett å åpne for alle. Etter at Lokalavisen Groruddalen tok kontakt med ham, dro Rydmark selv til Vestli og så på dørene inn til stasjonen.
Denne døren er forferdelig tung og vi har satt folk på å fikse den. Vi kommer også til å se på andre stasjoner nedover Groruddalen, sier Rydmark.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere