RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søppel avler søppel


Foto: Øystein Dahl Johansen
Foto: Øystein Dahl Johansen Foto: Illustrasjonsfoto
Russen lover å fjerne søppelet som er igjen etter russebussbrannen, men de er oppgitte fordi andre slenger fra seg søppel på samme sted.

SKULLERUDDUMPA:Russebussen som brant på parkeringsplassen ved Sagstua i slutten av mai ble fjernet nylig, men ennå ligger det en haug med søppel, skrot og brannrester igjen på stedet.
 

Se bilder av den utbrente bussen her


Det er velkjent at søppel avler søppel og det er tilfelle også her. Restene etter brannen har nemlig fått selskap av et kjøleskap og en plankehaug, og det stopper trolig ikke her. Magnus Wøllo Strømsnes, som er en av sjefene på russebussen som brant, lover å rydde opp, men er også oppgitt.

– Planen har hele tiden vært å fjerne skrotet, men jeg blir litt oppgitt når vi må bruke masse tid på å rydde bort andres søppel. Vi mangler penger til å få fjernet søppelet. Å leie en container er ikke billig, i hvert fall ikke for oss. Vi skal fjerne søppelet så fort vi har fått inn penger til å leie en container, men jeg kan ikke gi et konkret svar helt enda, men det kommer nok ikke til å ta lang tid, forsikrer Magnus Strømsnes.

Til opplysning tar Oslo kommune gratis imot avfall på sine gjenbruksstasjoner, blant annet Grønmo og Haraldrud. Disse er åpne mandag til fredag fra 07.30 til 19.30 og lørdag fra 09.00 til 14.30.

Les også: - Utrolig kjipt

Russebussbrannen trolig påsatt

- Blir fjernet i løpet av uka

Russebussbrannen henlagt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere