RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sprakk for tennisesset

Frederik Sletting Johnsen fra Holmen sprakk etter helgens tap for Stian Boretti i Hankø-turneringen.

Nå får saken et etterspill ifølge VG: Landslagssjef Christian Ruud sier til avisen at Sletting Johnsens oppførsel ikke kan tolereres.
Dette vil få konsekvenser. Det er synd at enkelte ikke klarer å oppføre seg, sier Ruud.
Oppførselen til Sletting Johnsen skal ifølge teknisk arrangør Vigdis Kildahl ha vært både sportslig og svært kritikkverdig. Det sier hun til Fredriksstad Blad. Det haglet med banneord på engelsk, og Sletting Johnsen kom med flere nedsettende kommentarer til dommeren, turneringsledelsen og publikum. Sletting Johnsen er blant de spillerne det satses mest på i Norge i øyeblikket, og derfor blir saken ekstra alvorlig.
Nå vil jeg snakke med arrangøren, dommeren og han selv. Det er viktig å gå klarhet i hva som skjedde, sier Ruud.
Sletting Johnsen sier til Fredriksstad Blad at turneringen var et eneste stort rot, og at han ikke kommer tilbake neste år.
Sletting Johnsen kommenterer selv turneringen på sin egen blogg; "Jeg er litt lei av at det hele tiden skal stilles krav til spillerne og deres oppførsel og adferd på banen. Det er klart vi som spillere har et visst ansvar for hvordan vi oppfører fordi vi er rollemodeller for de yngre, men jeg synes også at turneringledelsen har ansvar for hvordan turneringen avvikles. De flytter på tider i øst og vest, ikke kan de regler for når de skal gi advarsler, og de må tørre å si ifra når banene på et anlegg ikke er bra nok til at spillerne kan spille. De må også bli flinkere til å lytte til spillerne, det er tross alt vi som spiller der ute og når det var så glatt som i finalen på Hankø, risikerer vi faktisk helse. Mange av de som er turneringsledere i Norge har ikke spilt tennis på et høyt nivå og da kan man ikke forvente at de vet så mye om tennis, derfor bør de lytte mer til spillerne. Det er rett og slett for amatørmessig", mener Sletting Johnsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere