RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sprakk på Jordal


Kim Wiktorsson hadde en tøff jobb i buret mot gode VIF-rekrutter.
Kim Wiktorsson hadde en tøff jobb i buret mot gode VIF-rekrutter.
MS fikk en drømmeåpning på gårsdagens oppgjør mot VIF-rekruttene, men etter det hadde laget lite å juble for på Jordal.

Jordal: Vi raknet dessverre helt. Det er aldri moro å tape så mye spesielt ikke når motstanderen heter Vålerenga, fastslår MS-kaptein Peter Steinbø Andersen.

Han assisterte selv til Jonas Djupvik Løvlies ledermål etter åtte minutter, men tre raske scoringer av hjemmelaget litt senere i perioden gjorde så MS plutselig var på hæla. Riktignok reduserte Peter én gang på tampen av 1. periode, men nærmere kom ikke MS.

Lekk bakover

Gjestene måtte i stedet finne seg i å bli snurret rundt med av skøytesterke VIF-rekrutter i resten av kampen. Hjemmelaget malte på gjennom samtlige tre perioder, og ga seg ikke før 8-2 lyste på resultattavla. Skuddstatistikken på 47-21 i VIFs favør underbygget det faktum at MS alt i alt var sjanseløse på Jordal.

Vi slipper inn for mye om dagen. Men med ny trener spiller på en litt annen måte, så vi får håpe ting bare blir bedre fremover, sier Peter.

Beste poengplukker

Selv om MS i perioder av kampen viste at det absolutt bor mye i laget, merket til slutt Peter og lagkameratene at laget har en tynn tropp.

Det ble veldig slitsomt til slutt. I tillegg er det tungt når marginene går mot oss om dagen. Vi var uheldige da vi fikk de tre raske målene imot, mener løperen.

MS-kapteinen er 1. divisjonens hvasseste poengplukker. Med to nye poeng i går befestet han sin posisjon på toppen av poengstatistikken uten at det var til stor trøst.

Nei, det var liten trøst. Men vi får ta med oss det som var positivt. For i perioder viste vi i alle fall tegn til godt spill, mener Peter Steinbø Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere