*Nettavisen* Nyheter.

Spreke med eget trimrom

Med nytt velutstyrt trimrom skal beboerne i eldreboligen i Harry Fetts vei holde seg i form.

BRYN: Alt her er nytt, bortsett fra vi som bor her, spøker Finn Mathiesen mens han stolt viser fram det nye trimrommet som styret i eldreboligen har fått til.
Mathisen er styreformann i eldreboligen i Harry Fetts vei 5b og er selv en ivrig bruker av trimrommet.

Form og humør

Forslaget om eget trimrom kom som et ønske fra beboerne i eldreboligen. Styret satte seg ned og fikk til slutt samlet penger til trimrom. Rommet ble åpnet i fjor høst og er et populært tilbud til beboerne.
Vi kommer i bedre form og blir i bedre humør, forteller Kjell Eriksen entusiastisk mens han demonstrerer hoppetauet.
Trimrommet er omtrent 50 kvadratmeter, er godt ventilert og har utsikt mot bakgården. Det er velutstyrte med tredemølle, trimsykler, stepmaskin, romaskin, multiapparat, vekter og ribbevegg.
Nå slipper vi å gå rundt Østensjøvannet og se på alle fuglene og all den dritten, sier Finn Mathiesen.
Det er 47 boenheter i eldreboligen og mange av dem bruker trimrommet daglig.
Det er bare når jeg skal være barnevakt at jeg ikke bruker trimrommet, ellers bruker jeg det hver dag, selv på søndager. Det hjelper meg å holde meg i form både fysisk og psykisk, sier Ragnhild Fylling. Medlemmene i styret har fått opplæring sånn at de kan instruere andre beboere til å komme i gang med treningen. Eldreboligene har også eget bingorom hvor de samles hver onsdag. Styret i eldreboligen jobber i tillegg med å få på plass et filmrom hvor de skal vise gamle klassikere.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag