RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sprer latter for Zimbabwe


Jonas Rønning skal være konferansier under søndagens forestilling.
Jonas Rønning skal være konferansier under søndagens forestilling. Foto: FOTO: Promo
Noen av norges beste komikere samles søndag 8 mai på Latter i Oslo til inntekt for Sabona.

VIKA: Standupaid holdes for 7 år på rad og er blitt ett legendarisk arrangement!

Del på Facebook

– Det er i tillegg et viktig og inntektsskapende arrangement for en liten norsk organisasjon som Sabona, sier Håkon Holo Dagestad i Sabona.

Grasrota

Sabona ble startet opp ev en norsk jente. Hun reiste på egenhånd til Zimbabwe i 1999. Sabona står i dag som en flott, liten organisasjon som driver bistandsprosjekter på grasrota i Zimbabwe med store resultater.

– Det viktigste er at prosjektene der drives av lokalbefolkningen selv. Sabona har en stor fadderordning og utdannelsesprogram, matstasjoner, jordbruk- og infrastrukturprosjekter knyttet til skoler og klinikker, sier Dagestad.

Musikk og kultur

Sabona er en liten organisasjon som støtter grasrotprosjekter i Zimbabwe. Befolkningen eier sine egne prosjekter og målet er hjelp til selvhjelp.Organisasjonen jobber med helse, utdanning, jordbruk og entreprenørskap i Zimbabwe.

– Gjennom musikk og kultur arrangementer i Norge ønsker vi å engasjere givere, sier Dagestad.Komikerne som stiller denne kvelden for å gi deg latterkikk for et godt formål e blant annet Tommy Steine,Fredrik Steen, Thomas Leikvoll, Mads Hadler og Linda Mahala Mathiassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere