RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Springsteen-musiker overrasket Bandwagon-deltaker

– Hva skjer, jeg er Jake og jeg lokal her i Oslo med et utrolig lokalt band, Lady Moscow.

Bandwagon

OSLO: Det er innledningen på videobloggen til Jake. Hvem Jake?

Jo, Jake Clemons, nevø av den tidligere saxofonisten i Bruce Springsteens The E Street Band, Clarence Clemons, og mannen som har fylt tomrommet etter den avdøde legenden i det bandet.

Det vet naturligvis vokalisten i Bandwagon-bandet Lady Moscow, Bjørn Galdal, som er en stor fan av Bruce Springsteen og The E Street Band. De andre i bandet, deriblant gjøvikjenta Line Grenheim, vet også å sette pris på god musikk, og dermed var gleden stor da de så saksofonist Jake Clemons i publikum under en konsert på Gamla Beat Bar i Oslo.

Lady Moscow var ikke egentlig hovedattraksjonen denne kvelden. De var supportband for et engelsk band, men Jake Clemons kom for å se Lady Moscow, og gikk igjen før hovedbandet begynte å spille.

Lagde video

Jake Clemons tilbrakte lørdag 27. april i Oslo. Han hadde en kveld åpen, og tvitret etter tips om noe å gjøre.

– Trekkspilleren i bandet svarte ham på Twitter, at han kunne komme og høre oss spille, og han ble observert før konserten, sier fiolinist i Lady Moscow, Line Grenheim til OA.

Clemons hørte Lady Moscow i aksjon, og satt seg ned med bandet for et par øl etter konserten. Bandet var klare til å gi bort sine to plater til musikeren, men han hadde allerede sikret seg Lady Moscows musikk på telefonen.

– Han sa han syntes vi var et kult band, sier Grenheim, fornøyd.

Det var ikke bare til bandet han kom med skryt. Clemons lagde nemlig sin egen video av konsertopplevelsen. I videoen skryter han av bandet og deres evne til å engasjere publikum, intervjuer dem og viser små klipp fra konserten.
 
Sjekk ut videoen øverst i saken.

Les mer om Bandwagon og konkurransen her!

Tilbyr privat hjemmekonsert

I oktober slipper bandet ny plate, og da satser de på en omfattende slippturné. Inntil plata slippes har Lady Moscow flere spillejobber, blant annet venter en aldri så liten turné i Tyskland i slutten av mai. De har også meldt seg på låtkonkurransen Bandwagon.

Bandet er i god gang med å promotere låtene de har med i konkurransen. De lokker også med en feiende flott premie til en av de som er med å stemme fram Lady Moscow i konkurransen.

– Det hadde vært utrolig morsomt og hyggelig å få komme hjem til noen og lage fest i stua, sier Grenheim.

De satser i konkurransen, særlig fordi de mener premien vil hjelpe dem nå målet om et gjennombrudd.

– Vi føler vi er klare for det nå. Vi har masse materiale, og vi har fått mye erfaring, sier Grenheim.

Lytt og stem – eller delta!

Bandwagon er en landsdekkende konkurranse som starter lokalt. Hver Amedia-avis kårer sin beste låt som går til en av 12 regionfinaler.

HØR ALLE BANDWAGON-LÅTENE OG STEM HER!

Vinnerne av regionfinalene kjemper om seieren i en nasjonal finale i Namsos 16. november. I tillegg får også en låt som en finalejury plukker ut og den låten som har fått flest stemmer videre til finalen.

Vinneren får oppfølging fra et stort plateselskap, eksponering i strømmetjenester, spille på Norwegian Wood 2014, faglig oppfølging av Rock City og en markedsføringspakke i Amedias over 60 aviser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere