RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sprudlende hos Heming


Lotta Wessel-Aas (t.v.) og Mathilde Nordhus løp så fort de orket på 60-meteren under Heminglekene. ALLE FOTO: ARE KOLSTAD
Lotta Wessel-Aas (t.v.) og Mathilde Nordhus løp så fort de orket på 60-meteren under Heminglekene. ALLE FOTO: ARE KOLSTAD
Hundre utøvere i vinden.

GRÅKAMMEN: – Vi hadde ikke prøvd 60 meter før, men nå har vi løpt flere ganger, smiler Lotta og Mathilde.

5-åringene storkoste seg med de mange forskjellige aktivitetene på Hemingbanen, og det å løpe om kapp var noe Lotta og Mathilde satte ekstra pris på. Men jentene jobbet hardt for å få med seg flest mulig øvelser på Hemingbanen.

– Vi har blant annet gått på langrenn. Det var kanskje det morsomste av alt, sier jentene.

Syntetiske skispor

Som vanlig var aktivitetstilbudet bredt i Heminglekene. I den nye hallen var det mulig å spille tennis, og utendørs var fotball, orientering, langrenn, sprint, hinderløype og hopp spennende aktiviteter. Skigåing på denne årstiden er nok noe Heming-utøverne sjelden gjør, men det var mulig takket være syntetiske spor som var laget for anledningen.

Fra loppemarked til leker

Heminglekene er blitt en svært populær begivenhet, og årets utgave var den tredje i rekken.

– Jeg tror folk ble ganske lei av å ha loppemarked hvert år. Da fikk vi lyst til å gjøre noe som involverte idrettene våre i stedet. Her er det mulig for barna å prøve seg på alle idrettene klubben har å tilby, sier Heming-formann John E. Skajem.

@Sitat.tekst.spo:Jeg tror folk ble ganske lei av å ha loppemarked hvert år

John E. SkajemMest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere