RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hilde Louise Asbjørnsen og Per Christian Ellefsen i musikalen Little Me.
Hilde Louise Asbjørnsen og Per Christian Ellefsen i musikalen Little Me.

Sprudlende i Nydalen

Nå har du muligheten til å se Little Me på Riksteateret i Nydalen. Per Christian Ellefsen fra Kjelsås spiller en av hovedrollene i det sprudlende Hollywood-harselaset.

NYDALEN: Lørdag 30.august kl 18.00, mandag 1.september kl 19.00 og tirsdag 2.september kl 19.00 spilles broadway-musikalen Little Me på Riksteatrets scene i Nydalen. Deretter går turneen videre til 50 steder over hele landet.

Primadonnaen og storsjarmøren

I Broadway-musikalen møter du Belle Poitrine, spilt av Hilde Louise Asbjørnsen, som drar ut i verden for å skaffe seg ære og berømmelse. Med sparsomt talent, masse engasjement og to store fordeler jobber hun seg opp fra naiv fattigjente til filmstjerne.

Per Christian Ellefsen fra Kjelsås spiller rollen som samtlige av beilerne til primadonnaen Poitrine.

Gledet seg

Riksteatret er det første teateret i Skandinavia som har tatt dette stykket til scenen og under lanseringen av Riksteaterets høstprogram la ikke Ellefsen skjul på at han gleder seg til å ta fatt på rollen som storsjarmør.

Her får jeg brukt hele spekteret, kan du si, og alt med en god porsjon humor. Det blir utvilsomt en del kostymeskift, jeg spiller nemlig alt fra gamle griser i rullestol til nerder og franske revysangere, men det skal gå bra. Det blir utfordrende, men veldig morsomt, sa Ellefsen til Nordre Aker Budstikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere