RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sputnik rocket Hovseterhjemmet


Det ble dans på Hovseterhjemmet onsdag kveld. FOTO: ELISABETH c. WANG
Det ble dans på Hovseterhjemmet onsdag kveld. FOTO: ELISABETH c. WANG
Det måtte en Knut T. Storbukås til for å få Hovseterhjemmet ut på dansegulvet.

HOVSETER: – Nå gleder jeg meg, jeg har fått en veldig bra plass, synes jeg, smiler en eldre nyfrisert dame mens hun venter i spenning på kveldens store attraksjon.

– Jeg synes han er litt flott jeg, og han synger godt, sier hun.

Fokus på kultur

Aktivitør Hanne Kallvik har visst i noen måneder at selveste Sputnik skulle avlegge et besøk på hjemmet. Hun er likevel strålende opplagt og klar for musikk og sang.

– Vi har fått midler til dette gjennom Oslo kommune. De har lagt vekt på slike arrangementer i år og det har blitt en kjempesuksess. Et variert kulturprogram har det så absolutt blitt, sier Kallvik.

– Forlovet i 40 år

I første etasje er rommet fylt med spente beboere fra ulike enheter, flere med venner og kjente. Og i det Knut T. Storbukås inntar scenen er stemningen på topp.

– Etter 50 konserter rundt om begynner stemmen å bli litt skrall, så jeg er glad jeg fikk komme til dere nå. Med meg, som dere sikkert har sett, har jeg Vivian. Vi har faktisk vært forlovet i 40 år, sier Sputnik mens latteren runger.

Mens «Skilles Johanne» runger utover i salen både klappes og trampes takten. Etter to påfølgende sanger klarer ikke publikum lenger å bli sittende stille og på oppfordring fra Sputnik entrer de dansegulvet for en real onsdags-swingom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere