Gå til sidens hovedinnhold

Sputnik rocket Hovseterhjemmet

Det måtte en Knut T. Storbukås til for å få Hovseterhjemmet ut på dansegulvet.

HOVSETER: – Nå gleder jeg meg, jeg har fått en veldig bra plass, synes jeg, smiler en eldre nyfrisert dame mens hun venter i spenning på kveldens store attraksjon.

– Jeg synes han er litt flott jeg, og han synger godt, sier hun.

Fokus på kultur

Aktivitør Hanne Kallvik har visst i noen måneder at selveste Sputnik skulle avlegge et besøk på hjemmet. Hun er likevel strålende opplagt og klar for musikk og sang.

– Vi har fått midler til dette gjennom Oslo kommune. De har lagt vekt på slike arrangementer i år og det har blitt en kjempesuksess. Et variert kulturprogram har det så absolutt blitt, sier Kallvik.

– Forlovet i 40 år

I første etasje er rommet fylt med spente beboere fra ulike enheter, flere med venner og kjente. Og i det Knut T. Storbukås inntar scenen er stemningen på topp.

– Etter 50 konserter rundt om begynner stemmen å bli litt skrall, så jeg er glad jeg fikk komme til dere nå. Med meg, som dere sikkert har sett, har jeg Vivian. Vi har faktisk vært forlovet i 40 år, sier Sputnik mens latteren runger.

Mens «Skilles Johanne» runger utover i salen både klappes og trampes takten. Etter to påfølgende sanger klarer ikke publikum lenger å bli sittende stille og på oppfordring fra Sputnik entrer de dansegulvet for en real onsdags-swingom.

Reklame

Spinnville priser på Comfyballs!