RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Spyttet på polititjenestemann


 
 
Les helgens politilogg her.

OSLO SENTRUM: kl. 02.09 i natt var det en kvinne som plaget og bråket med dørvaktene på et utsted i Oslo. Da politiet ankom ble hun bedt om å forlate stedet. Hun responderte på dette ved å spytte på en tjenestemann. Den 55 år gamle kvinnen ble derfor kjørt til Sentralarresten ved Politihuset.

Liten brann i Bogstadveien

BOGSTADVEIEN: Kl. 19.03 lørdag kveld fikk politiet melding fra Oslo Brann- og redningsetat om brannalarm i Bogstadveien. Det var også opplysninger om at det luktet røyk i oppgangen. Fremme på stedet tok brannmannskapene seg inn i en leilighet i 5. etasje hvor de fant noe papir i brann i en kjele på komfyren. Innehaveren av leiligheten var ikke på stedet, men et par andre beboere i blokken hadde evakuert seg selv. Etter litt utlufting kuvne de flytte tilbake.

Hund påkjørt - bil kjørte videre

OSLO: Lørdag kveld kl. 21.00 fikk politiet telefon fra en hundeier som meldte at hunden hennes hadde blitt påkjørt av en drosje. Melder med hund i bånd var i ferd med å krysse veien i fotgjengerfelt ved Alexander Kiellands plass da hunden ble påkjørt. Drosjen gjorde ingen mine til å stoppe, men kjørte bare videre. Melder tok med seg hunden til veterinær og vil anmelde forholdet ved en politistasjon.

Livløs mann var beruset

OSLO SENTRUM: Kl. 18.40 søndag kveld fikk politiet melding om en tilnærmet livløs mann som lå på fortauet utenfor Fred Olsens gate 3. Da politiet ankom ble det raskt fastslått at mannen kun var beruset. Han ble reist opp og satt i marsj fra stedet.

Grovt tyveri fra skattekontor

OSLO SENTRUM: Fra et kommunalt skattekontor i Oslo sentrum kom det kl. 03.11 i natt melding om at det var begått et innbrudd. Politiet rykket ut og fant bl.a. flere fottøyavtrykk. Hva som er stjålet, er i morgentimene noe uklart, men politiet sikret spor og saken vil bli etterforsket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere