RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sørget for ekte julestemning

Julestemningen gjorde sitt inntok på Hallagerbakken søndag da barna i holmliakorene inviterte til sang og julefortelling.

Hallagerbakken: Som vanlig imponerte barna i Holmlia barne- og ungdomskor stort da de avholdt sin årlige julekonsert søndag.

Juleskinn

Både engler og nisser var representert på scenen i en nærmest overfylt samlingssal på Hallagerbakken skole. Rundt 80 barn og unge er med i koret som ble stiftet for snart 25 år siden.

Søndag var det "Juleskinn. En juleforestilling som varmer" som stod på programmet. Og varmet gjorde den. Sangglade barnestemmer sørget for at julen kom for godt til bydelen dette året. Publikum fikk både høre "Juletrall" og "Nå er det jul". Aspirant Rosalin Dauaes imponerte stort som solist med Bjørn Eidsvågs "I en natt".

Feilfritt

På tross av et langt program med sanger både på engelsk og norsk var hver strofe feilfri fra de mange barna. Thor-Henning Isachsen på piano og trekkspill, Øystein Olausen på gitar og Arne Forsgren på trommer sørget dessuten for bakgrunnsmusikk til barnastemmene.

Den røde tråden mellom sangnumrene var Trond Gudevolds høytlesning av julefortellingen om søsknene Siv, Morten og Svein som sender ønskeliste til nissen. Publikum fikk høre om ønskelistens ferd til nissen og søskenflokkens julefeiring.

Ingen tvil er det om at det er mange talentfulle barn i koret på Holmlia, og de viste det med å servere god julestemning søndag.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere