RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sørkedalen Barnekor er cd-aktuelle


Synger så hjerter smelter: Sørkedalen Barnekor har allerede gjort suksess med deres CD-utgivelse.
Synger så hjerter smelter: Sørkedalen Barnekor har allerede gjort suksess med deres CD-utgivelse. Foto: FOTO: STIAN BRÅTHEN
Barna i Sørkedalen Barnekor kan være stolte av cd-innspillingen de gjorde i november. Nå er det bare noen få eksemplarer igjen på Landhandelen i Sørkedalen.

SØRKEDALEN: To profesjonelle musikere – Georg Reiss og Ulf Nilsen – var med og satte sitt svingende kvalitetsstempel på platen, så det var kanskje ikke veldig overraskende at salget gikk strykende.

Sørkedalen Barnekor eies av menighetsrådet i Sørkedalen, og sangene på platen bærer også preg av at koret har noe viktig å formidle.

Men disse sangglade barna har mer på programmet. På julaften skal de nemlig synge på den første gudstjenesten i Sørkedalen kirke, klokken 14.00.

Og i det vi blar om til 2012, øver de til en stor familiegudstjeneste i Voksen kirke, søndag 4. februar. Da skal Sørkedalen Barnekor, sammen med flere lokale kor, fremføre deler av musikalen «Å, så vakkert!»

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere