RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Black Stone Cherry - Knalltøff rock fra Kentucky til Oslo!
Black Stone Cherry - Knalltøff rock fra Kentucky til Oslo!

Sørstatsrock anno 2009

Tirsdag stiller Kentucky-bandet Black Stone Cherry på John Dee. Liker du rock, bør du låne et øre til disse gutta!

Sørstatskvartetten har avsluttet sin USA-turne og ankom denne uka Europa. John Dee blir beæret med deres tilstedeværelse på tirsdag. Black Stone Cherry skal ikke beskyldes for å ha funnet opp kruttet på nytt. Deres crossover mellom hard rock, sørstatsrock og metal, gir låtene et driv som lett gir fart til rockefoten.

Gode låter

Med tyngre riff har de løftet sørstatsrocken opp et nivå. Hør åpningslåta Rain Wizzard fra debutplata og du skjønner tegninga. BSC river deg opp fra første takt og derfra og ut ønsker du bare å få tak i billett til tirsdagens konsert! Tekstene er drivende gode og tar utpunkt i kjente og kjære saker fra guttas liv. Det lukter brennevin og smaker sterkt! At de sammenlignes med Black Crowes, Lynard Skynard og Led Zeppelin er ikke bare tilfeldig, men også på sin plass.

Ungt band – mye erfaring

Unggutta har allerede skaffet seg rikelig med konserterfaring. Som oppvarmingsband har de stått foran store mengder med publikum. Buchcherry måtte avlyse et par konserter og BSC rykket opp på plakaten og publikum fikk valuta for pengene. Senere turnerte de med Black Label Socity, Nickelback, Whitesnake og Def Leppard. I juni 2008 spilte de på Wembley Arena og den drømmen de hadde når bandet ble startet i 2001 ble oppfylt.

Bercedes Menz

Etter Oslo-konserten drar gutta til England, der de har Loaded (Duff McKagan, eks- Guns'N'Roses) som oppvarmingsband. Snakk om å tre inn i stjernehimmelen med stil! På John Dee er det Oslobandet Bercedes Menz som er oppvarming. BM kom i høst med sin debutplate Lost in the City. Ei plate som oser testosteron og eksos! Bandets høres ut som en krysning av Orange Goblin og Kyuss. Slå den!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere