RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søstre satser på Storo


Søstrene Victoria (til venstre) og Gosha åpner nå butikk på «nye» Storo. – En utfordring, men vi gleder oss sier jentene.
Søstrene Victoria (til venstre) og Gosha åpner nå butikk på «nye» Storo. – En utfordring, men vi gleder oss sier jentene. Foto: Foto: Kristin Tufte Haga
Grefsen-søstrene Victoria og Gosha satser på nye Storosenteret, med klær inspirert av blant annet dansk, italiensk, spansk, og fransk design.

STORO: Jentene følger opp morens butikker i Moss, og er nå klare til å kle opp voksne jenter fra både Nordre Aker og andre bydeler. 10. august åpnet butikken i «nye» Storo Storsenter.

LES OGSÅ: Olav Thon: - Storo er et intimt storsenter

– Spennende og annerledes

– Vi legger vekt på kvalitet og passform for skandinaviske jenter i alderen 30 og oppover, med kolleksjoner man normalt ikke finner i kjedebutikkene. Kjente merker er blant annet Masai, Zorbé, Peruzzi, Soya Consept, Cream, Stylesnob og Luhta. Dette blir både en spennende og en annerledes klesbutikk sammenliknet med de andre her, forteller søstrene Victoria Szewczyk Placht (33) og Gosha Szewczyk (32) – butikknavnet er også GOSHA.

SE BILDER FRA ÅPNINGEN HER

Midt i smørøyet

– Storo blir nå Oslos nyeste og mest spennende senter, og med topp beliggenhet; Midt i smørøyet med BI Nydalen, utbyggingen rundt Grefsen Stasjon og med de allerede godt etablerte områdene fra Tåsen, Sinsen, Grefsen og Kjelsås rett i nærheten, ifølge Victoria og Gosha, som ikke bare skal selge klær i butikken.

– Det blir også tilbehør for alle årstider, også noe interiør.

LES OGSÅ: Vil gjøre Storo til byens mote-mekka

– Hard jobbing!

– Klart det blir en utfordring å starte en helt ny butikk. Det tar jo også tid å bygge opp et godt rykte og å få kundene til å komme tilbake. Det blir nok mye hard jobbing, men vi gleder oss! Vi håper på masse besøk fremover, sier jentene som også frister med «gode åpningstilbud».

LES OGSÅ: Olav Thon: - Storo er et intimt storsenter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere