RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

St. Hans i Østensjø

Fredag kan du danse rundt St. Hans-bålet ved Østensjøvannet og i Høyenhallparken.

Østensjø: En rekke ildsjeler sørger for at beboere i nærmiljøet skal ha hyggelige arrangementer å gå til på St. Hansaften. I tillegg til et stort bål, hører selvfølgelig musikk, grilling og leker for barna med i programmet.

Tradisjonelt ved Østensjøvannet

Nær 100 frivillige setter av flere dager for å kunne gjennomføre det tradisjonelle St. Hans-arrangementet ved Østensjøvannet. I år kommer blant annet tryllekunstneren Davido og musikeren Trond Granlund med band. Spekeskinkelotteri, hoppeslott og fiskedam står også på programmet.

Vi starter med Østensjøvannets Blandede Blæseensemble som spiller opp og går en runde i nabolaget. Så åpner vi resten av arrangementet med leker for barna, ponniridning med mer. I fjor var det fullt hus og flott vær, og vi håper like mange finner veien til oss i år, sier Eva Holstad i arrangementskomiteen.

Det er Abildsø/Manglerud og Rustad Lions, samt Abildsø Idrettslag som står for St. Hans-arrangementet ved Østensjøvannets bredder. Moroa starter klokken 17.30.

Fest i Høyenhallparken

I Høyenhallparken, mellom Kildals vei og Steinborgveien, inviterer Høyenhall Vel også til fest fra klokken 17.30. De stiller to store griller til rådighet, og oppfordrer folk til å ta med mat, drikke og noe å sitte på selv.

Partytelt og lydanlegg skal rigges opp, og parken fylles med musikk, leker for barna og loddsalg. Store og små beboere oppfordres til å møte opp, og gjerne ta med seg venner!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere