RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stå på for isbane på Bogstad

Jeg har med undring fulgt debatten om kunstisen på golfbanen. Aksjonen mot isen hevder å ha 1000 medlemmer. (Aftenposten aften 20 august, 750 medlemmer)

1000-vis av Vestre Aker-beboere VIL ha banen. Dessverre har de ikke organisert seg.

De minimale konsekvenser banen vil få for naboer, bør ikke være grunn god nok til å stoppe den. Skal lys og ispreparering og evt. noe lyd fra høyttalere før kl 22.00 ødelegge dette prosjektet? De antikvariske betenkninger er også uforståelig. Det har vært gjort så store forandringer i området mange ganger de siste 50 år, så det som er igjen, har ikke mye av det opprinnelige i seg.

De siste vintre har vært tildels veldig snøfattige, så kunstis er en fantastisk mulighet for barn og voksne til å komme seg ut.

"Gressbanen" er sprengt for lenge siden.

Røa il må få en bane om de 100-vis av barn som spiller bandy skal få fortsette med det. Skolene, bydelens innbyggere og mange andre vil få et topp anlegg.

Bandy vil dø ut, om den ikke får flere anlegg, og Røa kan ikke være med i toppen uten kunstis. Det er også et paradoks at foreldre og spillere må kjøre til haller og baner i andre kommuner for å trene. Dette er hverken miljøvennlig eller hensiktsmessig for foreldre som allerede føler tidsklemma presse på. De trafikkale problem her på Røa blir hverken bedre eller dårligere av at bydelens egne innbyggere bruker banen. Område sør for banen er allerede stengt for gjennomgangstrafikk.

Hr. Hambre sier det finnes mange andre steder i bydelen som kan huse en bane. Kanskje han kan konkretisere dette noe tydeligere. Klubbene i bydelen har i mange år prøvd å finne tomt hvor de kan legge en bane, uten hell.

Bydelens politikere har tatt fatt i denne saken med velvilje, og det skal de ha stor takk for. Uten oppbakking derfra, blir det i hvert fall ikke noe av banen.

Røa il, Bo Callander og alle dere andre som jobber intenst med banen, takk skal dere ha for det dere gjør for mine og 100-0vis av andre barn. STÅ PÅ. Jeg tror dette går bra.Christian Staubo

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere