*Nettavisen* Nyheter.

Stadig bråk i Møllergata saken tas opp igjen i BU

Lokalavisen skrev for en tid tilbake om beboere i Møllergata og rundt Kristparken, som har fått nok av fyll og bråk knyttet til de mange utestedene i området. Vi har ikke kommet så langt som vi hadde håpet, sier beboer Edgar Heitmann.

MØLLERGATA: For tiden jobber bydelsadministrasjonen med saken, og kommuneadvokaten er blitt kontaktet. På neste bydelsutvalgsmøte kommer saken opp igjen, og beboerne har forhåpninger om å få til et vedtak som tvinger næringsetaten til å se nærmere på skjenkereguleringene i området.

Det ene utestedet har satt opp aldersgrensen, så det er kanskje litt mindre bråk nå, sier Heitmann. Beboerne er fremdeles plaget av unge natteranglere, hærverk, fyll og bråk.


Vi har ikke kommet så langt som vi hadde håpet, sier Edgar Heitmann. Bydelen venter for tiden på kommuneadvokatens juridiske vurdering, som skal ta stilling til om det er juridisk mulig å omgjøre et enkeltvedtak om åpnings og skjenketid for et serveringssted. Lokalavisen får opplyst at utestedet Barongsai skal skifte eier. Dette tyder på at det kan være vanskelig å få innvilget skjenke og åpningstid utover 01.00 ved ny søknad. Næringsetaten har foreløpig ikke fått beskjed om et eierskifte, eller mottatt noen søknad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.