*Nettavisen* Nyheter.

Stakk av med sikringsskap

  Foto: Illustrasjonsfoto

Det har vært en relativt rolig feriehelg for Manglerud-politiet, men et litt spesielt innbrudd gjorde inntrykk.

RYEN: Det kanskje mest spesielle tyveriet kom natt til mandag. Fra Enebakkveien nedenfor Ryenkrysset kom det melding om at en person hadde kommet seg inn, demontert et sikringsskap og kom seg av gårde med det hele under armen. Politiet gikk søk med hund i området, men tyven var borte.

Buss kjørte av veien

HAUKETO: Litt før midnatt natt til mandag kom det melding om trafikkuhell på Hauketo. Ved togstasjonen hadde en buss kjørt av veien og inn på gresset. Det var passasjerer i bussen, men ingen ble skadet. Hva som forårsaket utkjøringen er uklart, men politiet har vitner som kan fortelle. Bussjåføren er nå uten førerkort.

LES OGSÅ: Ikke mer slåssing enn vanlig helgen

Uten skilt og førerkort

GRØNMO: Søndag ettermiddag ble en bil stoppet i Sørliveien ved Grønmo. Den 42 år gamle sjåføren hadde ikke førerkort, og hun måtte også se at skiltene ble tatt i og med det var begjæring på bilen.

Tagget på t-banen

RYEN: Natt til søndag ble det oppdaget tagging på en t-banevogn inne på det inngjerdete området på Ryen. Gjerningspersonen ble observert i det han stakk mot Libakkfaret. En hundepatrulje måtte gi opp letingen uten resultat.

Forsøkte å kjøre lift

BJØRNDAL: Sent lørdag kveld ble det meldt at noen ungdommer forsøkte å kjøre en lift som sto i skolegården på Bjørndal skole.
Da politiet kom til stedet, sto liften der, men ungdommene var borte. Liften ble gjort ukjørbar.

Kjørte i flere garasjeporter

KARLSRUD: Ingen personer ble skadet, men flere garasjeporter og en bil fikk betydelige skader da en 52 år gammel forsøkte seg på bilkjøring i beruset tilstand. Dette skjedde i Radarveien mellom Karlsrud og Lambertseter. Sjåføren ble kjørt sentralarresten.
Han er naturlig nok nå uten førerkort.

LES OGSÅ: Sleipe tyver lurer seg inn hos eldre

Små brannskader

MUNKERUD: Det ble bare små skader da det tidlig lørdag morgen begynte å brenne i et søppelskur på Munkerud skole. Brannen ble raskt slukket. Brannårsaken er ikke bekreftet, men politiet sier at det er nærliggende å tro at det kan være snakk om ildspåsettelse.

Forsøkte å bryte seg inn

SKØYENÅSEN: Natt til lørdag kom det melding om at en dame forsøkte å bryte seg inn i en oppgang på Skøyenåsen. Da hun forsto at hun ble iakttatt, forsvant hun på sykkel. God beskrivelse førte til at politiet kunne stoppe en 36 år gammel kvinne. Det ble ingen andre forføyninger enn at hun ble bortvist fra stedet i 24 timer.

Kjørte i fylla

RYEN-SINSEN: Fredag ettermiddag ble det meldt om uryddig kjøring på Ringveien vestover fra Ryen. Den aktuelle bilen ble stoppet ved Sinsenkrysset. Mistanke om beruselse gjorde at han ble kjørt sentralarresten. Førerkortet ble beslaglagt.

Brann i lampe

RYEN: Fredag formiddag ble det meldt om brann i en omsorgsbolig i Solfjellshøgda på Ryen. Ingen personer ble skadet, men brannvesenet måtte få slukket en liten brann i en lampe. Deretter måtte det luftes ut.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.