RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Stakk fra kontroll – kjørte i grøfta

En sjåfør uten førerkort stakk fra politikontrollen, men havnet i grøfta. Turen endte på Legevakten. Les mer om dette og flere politimeldinger her!

Pågrep nasker

BØLER: De ansatte på Coop Bøler ringte politiet klokken 14.50 mandag for å melde fra om en nasker som var på ferde i butikken. De klarte ikke stanse mannen som litt senere ble stanset av politiet. Personen var av utenlandsk opprinnelse og kunne ikke gjøre rede for sin identitet. Han ble derfor pågrepet og kjørt i arresten for brudd på utlendingsloven.

 

Farefull lek

LJAN: Politiet fikk mandag klokken 20.22 melding om ti ungdommer som drev det melder mente var svært farefull lek i Ljabruveien. På strekningen ned mot Mosseveien sto de på rollerblades og rullebrett, og en fotograf foreviget seansen. Da politiet kom fram traff de guttene og ble enige om å avslutte aktiviteten.

 

Innbrudd

NORDSETER: Politiet fikk klokken 20.35 mandag melding om at det hadde vært innbrudd i en leilighet i Karistuveien på Nordseter. Et vindu var brutt opp og en pc var stjålet. Det hadde ikke vært folk hjemme under innbruddet og åstedsundersøkelser er gjennomført.

 

Tre biler i en smell

MORTENSRUD: Like etter klokken 15 tirsdag kolliderte tre biler på sørgående E6 ved Mortensrud. Ingen personer kom til skade, men det ble en del materielle skader på de tre bilene. Det ble en del glanekø som følge av ulykken.

 

Masseslagsmål

EKEBERG: Like før klokken 21 tirsdag fikk politiet melding om flere kvinner og menn var i slåsskamp på Ekeberg. Da patruljen kom til stedet var det bare to personer igjen på stedet. De hadde en del små kuttskader og ble kjørt til Legevakten for behandling. Politiet er foreløpig litt usikre på hendelsesforløpet, men venter en anmeldelse på forholdet.

 

Stakk fra kontroll – kjørte i grøfta

HOLMLIA: Tirsdag kveld holdt politiet kontroll i Holmliaveien. En personbil forsøkte klokken 22.03 å stikke fra kontrollen, men bilen havnet i stedet i grøfta ikke langt unna. Det var tre personer i bilen. Føreren klagde over smerter i nakke og rykk og ble kjørt til Legevakten for sjekk. Føreren hadde ikke førerkort og er nå anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

 

Kranbil mot personbil

LJABRU: Klokken 13.53 onsdag kolliderte en kranbil med en personbil i krysset mellom Mortensrudveien og Ljabruveien. Fører og passasjer i personbilen klagde over smerter i nakken og ble kjørt til Legevakten med ambulanse. Den 42 år gamle kranbilsjåføren fikk førerkortet beslaglagt i påvente av etterforskning av saken.

 

Hest på rømmen

SKULLERUDDUMPA: Like etter klokken 19 onsdag kom det melding til politiet om at en hest var på rømmen på gangveien mellom Brenna og Skullerud som går langs E6. Da politiet kom fram var hesten fanget og den ble fraktet tilbake til stallen like ved.

 

Fant stjålet bil

BJØRNDAL: Kvart på elleve onsdag kveld fikk politiet melding fra en mann som hadde fått bilen stjålet i sentrum tidligere. Mannen hadde fått tips fra noen venner om at bilen sto på parkeringsplassen ved Bjørndal senter. Og riktig nok, da politiet kom fram fant de bilen. Eieren kom også til og tok med seg bilen hjem. Bilen var fullt kjørbar.

 

Lånte bilen til datter uten førerkort

PRINSDAL: En 20 år gammel kvinne ble klokken 00.56 natt til torsdag stanset i Nedre Prinsdals vei. Hun hadde ikke førerkort og det viste seg at hennes far hadde lånt henne bilen. Nå er datteren anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort, mens faren er anmeldt for å ha overlatt bilen til en person uten førerkort.

 

Stjålet bil og narkotika

HØYENHALL: En mann på 35 år og en kvinne på 40 ble klokken 02.13 natt til torsdag stanset i en bil i Otto Sogns vei. Det viste seg at mannen ikke hadde førerkort. I tillegg var bilen anmeldt for underslag. Dermed ble mannen pågrepet. Politiet fant også litt narkotika på kvinnen som er anmeldt for forholdet, men ble dimittert fra stedet.

 

Tyvegods var flyttelass

LAMBERTSETER: Klokken 23.19 torsdag fikk politiet en melding fra Cecilie Thoresens vei om to personer som ble observert med handlevogn full av gods. Politiet kontrollerte litt senere to personer med handlevogn, men det viste seg at godset var et flyttelass.

– Det var ikke noe mer av interesse for politiet, men det er godt at publikum er observante, det kunne ha vært tyvegods, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

 

Ikke innbrudd

SKULLERUD: Tre patruljer fra politiet og et vekterselskap rykket ut da innbruddsalarm hos Futura As i Johan Scharffenbergs vei gikk klokken 04.37 natt til fredag. Bygget ble gjennomsøkt, men det ble ikke funnet noen tegn til innbrudd.

 

Stjal mat og verdisaker

HØYENHALL: Klokken 08.37 fredag ble politiet varslet om at det hadde vært innbrudd i en enebolig i Fagerlia. Tyvene hadde fått med seg en pc, penger, to mobiltelefoner og en del mat. Det er uvisst hvordan tyvene hadde kommet seg inn. Åstedet ble undersøkt fredag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere