RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stakk fra stasjons-sjef Stølen


En person stakk fra politiet på Vaterland.
En person stakk fra politiet på Vaterland.
Det var på lille julaften, at en mann, mistenkt for narkotika-omsetning, klarte å rømme fra selveste stasjonssjefen ved Grønland politistasjon.

VATERLAND: Det var da stasjonssjefen var ute på en patrulje, sammen med kollega, politioverbetjent, Trond Skaarud at den mistenkte mannen slapp unna.

Vi var ute på patrulje i sivil, og hadde parkert bilen, men antageligvis så de den, forteller Skaarud, om hendelsen som skjedde lille julaften.

Vi ble oppmerksomme på to personer som forsøkte å gå raskt fra stedet når vi kom gående, så vi bestemte oss for å følge etter. Den ene mannen ble pågrepet på brua mot Oslo S, og han hadde da noen gram hasj på seg, forteller Skaarud.

Han ble værende på stedet for å vente på en patrulje, mens Stølen fulgte etter den andre mannen.

Han klarte å innhente han nede ved Vaterland, men da klarte mannen å vri seg unna, forteller Skaarud.

Mannen mistet imidleritd 12 gram hasj før han løp av gårde, og etter noe etterretningsarbeid klarte politiet å oppspore mannen, som ble pågrepet senere i romjula. Også denne gangen hadde mannen hasj på seg.

I følge Skaarud er mannen asylsøker, som omfattes av den såkalte Dublin-traktaten. Det betyr at han i utgangspunktet skal sendes ut av landet, for å få saken sin behandlet i landet han opprinnelig søkte asyl i.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere