*Nettavisen* Nyheter.

Stakk medelev med flaske

For to uker siden ble en 16 år gammel elev stukket i begge armene med en knust flaske på Sogn videregående skole. - Vi blir selvsagt veldig lei oss, sier rektor Tore Bye-Johnsen.

Sogn: Politiet ble varslet like før klokken 15.00 forrige mandag ettermiddag, etter at den 16 år gamle eleven ble angrepet i korridoren ved garderobene i H-blokka på Sogn videregående skole. Gjerningsmannen var en ett til to år eldre elev ved skolen, og begge elevene går på byggteknisk linje ved skolen

Uoverensstemmelse

- De to guttene hadde hatt en uoverensstemmelse tidligere på dagen. Hva den gikk ut på vet vi ikke, men det var mest sannsynlig ikke noe skolerelatert, sier rektor ved skolen, Tore Bye-Johnsen til Nordre Aker Budstikke.
Han opplyser om at offeret ikke ble alvorlig skadet. Gutten gikk selv inn i ambulansen, og ble kjørt til Legevakten. Det 16 år gamle offeret var tilbake på skolen samme uke.
Bye-Johnsen karaktiserer hendelsen som "tragisk".
- Både elever og ansatte ved skolen blir veldig lei seg når noe slikt skjer. Vi ønsker selvsagt ikke at det skal være sånn, men at elevene skal løse konflikter seg imellom med dialog.

Uvisse konsekvenser

Hvilke konsekvenser saken får for gjerningsmannen er uvisst.
- Når noe sånt skjer blir det en disiplinærsak. Vi vil ha begge partenes fulle forklaring før vi beslutter hva vi skal gjøre, sier rektoren.
Gjerningsmannen har ikke vært sett på skolen siden han stakk av fra åstedet og løp i retning Ullevål Stadion.
Det er ikke første gang politiet har rykket ut til Sogn videregående skole. I september i fjor ble en elev ved skolen pågrepet etter at han hadde med en pistol på skolen. I april samme året ble 11 elever ved skolen pågrepet under en narkorazzia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag