*Nettavisen* Nyheter.

Stall solgt for drøy million over takst

POPULÆRT OG SPESIELT: I en bakgård i Colbjørnsens gate ligger denne helt unike tidligere stallen, som for tiden er regulert til "annen lagerbygning". I forrige uke ble den 74 kvadrat store bygningen solgt for 4.050.000 kroner, hele 35 prosent over verditaksten. Foto: Diakrit Norge AS Foto: Foto: Diakrit Norge AS

Det var en enorm interesse for en gammel stall på Frogner sist uke. Prisen ble da også hele 35 prosent høyere enn takst!

FROGNER: – Interessen var overveldende fra dag én. Det var over 11.000 visninger på annonsen på Finn, sier eiendomsmegler hos Eie, Henrik H. Winsnes til dittOslo. Han beskriver den tidligere stallen som sjelden og spesiell.

God pris

Eiendommen, som ligger i en bakgård i Colbjørnsens gate på Frogner, hadde en verditakst på tre millioner. Da budrunden var unnagjort, viste det seg at prisen i markedet var på 4.050.000 kroner.

Eiendommen, som har et primærmål på 74 kvadratmeter fordelt over to etasjer, blir i prospektet beskrevet som et oppussingsobjekt med behov for omfattende rehabiliteringarbeider, og megler Winsnes mente at det var vanskelig å spå hvor høy prisen ville bli.

– Vi hadde en god miks av interessenter, men eiendommen var vanskelig å vurdere fordi den er så spesiell. Vi visste at det var mulighet for å få en god pris, sier Winsnes.

Stallen ligger i et område som er regulert til boligformål, men den gamle stallen er regulert som "annen lagerbygning". Megler ønsker da heller ikke å opplyse om kjøper er et firma eller en privatperson.

Stall, lager og legekontor

"Eiendommen var opprinnelig en stallbygning som ble bruksendret til lagerbygning i 1930. Det ble gitt en midlertidig tillatelse om bruksendring fra "lagerbygning" til "legekontor i bakgårdsbygning" i 1986," står det i prospektet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag