RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Både Fabian Stang og Stian Berger Røsland er så populære i eget parti at de allerede nå har fått fornyet tillit.
Både Fabian Stang og Stian Berger Røsland er så populære i eget parti at de allerede nå har fått fornyet tillit. Foto: Arkivfoto

Stang og Røsland stiller til gjenvalg

Både ordfører Fabian Stang og byrådsleder Stian Berger Røsland stiller til gjenvalg til posisjonene i perioden 2015-2019.

OSLO: Etter at Oslo Høyres medlemmer gjennom epost, sosiale medier og informasjon på nettsidene har fått anledning til å vurdere ordfører- og byrådslederkandidater, var Stang og Røsland de eneste forslagene.

Oslo Høyres nominasjonskomité har derfor enstemmig innstilt de to som partiets ordfører- og byrådslederkandidater i den neste fireårsperioden i hovedstaden.

– Nominasjonskomiteen tolker dette slik at det er stor begeistring blant Oslo Høyres medlemmer for de to som har styrt Oslo som henholdsvis ordfører siden 2007 og som byrådsleder siden 2009. En enstemmig nominasjonskomité har også med stor glede og entusiasme konstatert at både Fabian Stang og Stian Berger Røsland stiller seg til disposisjon for en ny periode for Oslo Høyre, sier nominasjonskomiteens leder, Kristin Clemet.

Bystyrelistens to øverste plasser blir valgt av Oslo Høyres representantskap 1. september i Høyres Hus. Den øvrige bystyrelisten blir stemt fram på partilagets nominasjonsmøte 9. februar neste år. (©NTB)

LES OGSÅ:

Vil vrake Libe til fordel for Raymond

Her danser rektor foran 800 måpende elever
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere