RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stang ut for Manglerud Star


INEFFEKTIVE: Manglerud Star sliter med uttellingen i kvalik-kampene. Her er Kyle Murphy i duell.
INEFFEKTIVE: Manglerud Star sliter med uttellingen i kvalik-kampene. Her er Kyle Murphy i duell. Foto: Foto: Knut Øydna
Manglerud Star sløste med sjansene i kvalik-kampen mot Stjernen.

MANGLERUD:  Manglerud Star stanget i mot en mur av Stjernen-spillere i to perioder i håp om at kampen skulle gå til spilleforlengelse, men klarte ikke å sette pucken i mål. 

LES OGSÅ: Avgjorde kampen på straffeslag

TABELL: Kvalifiseringsgruppen

– Vi sliter med effektiviteten foran mål og jeg vet egentlig ikke hvorfor målene uteblir. Jeg synes vi hadde det beste spillet i dag og at vi fortjener poeng i denne kampen, sier Kjetil Martinsen.

Ineffektive

Etter å ha scoret på bestilling i 1. divisjon denne sesongen, så har det buttet litt imot i kvalifiseringen, med kun seks mål på fire kamper. Samtidig har Manglerud Star vært solide defensivt.

LES OGSÅ: Lokal unggutt svever høyt etter å ha senket Tønsberg

LES OGSÅ: Manglerud Star senket GET-lag i sin vei mot opprykk

– Vi har ikke noe målsetning om å spille defensivt, men vi vet at vi møter bedre lag i kvalifiseringen og må ta visse forholdsregler når vi møter bedre motstand. Vi har vært solide bakover og ikke sluppet inn mye mål mot lagene fra GET-ligaen, det er noe vi må med oss videre i de to siste kampene, sier Martinsen. 

Ugunstige utvisninger

Det var Stjernen som startet kampen best og rett før pause tok de ledelsen etter overtallspill fem mot tre. Stjernen scoret et tidlig mål i begynnelsen av andre periodene og i de to siste periodene satset Manglerud Star alt for å få en redusering.

Raymond Bamberg fikk hull på byllen i slutten av tredje periode, men Stjernen stod imot presset fra Manglerud Star i sluttminuttene og sikret tre poeng.

– Vi får noen utvisninger på ugunstig tidspunkt og Stjernen utnyttet overtallspillet godt. De får et psykologisk overtak med målet helt på tampen av første periode og vi kom litt bakpå. Jeg synes vi fortjener et helt annet resultat og at vi er bedre enn Stjernen i dag, sier Raymond Bamberg.

Jevn kvalifisering

Med seieren over Manglerud Star er Stjernen klar for GET-ligaen neste år. Det blir en hard kamp om den siste opprykksplassen mellom de tre siste lagene i en jevn kvalifiseringsgruppe. 

– Det er en vanvittig jevn gruppe hvor hver eneste kamp teller. Det gjelder å være på hugget hele tiden for å vippe kampene i vår favør, sier Bamberg.

Manglerud Star møter Tønsberg på bortebane i neste kamp. Taper de denne kampen så er opprykksdrømmen knust.

– Vi har hatt en oppadgående kurve de siste kampene, og fortsetter denne formen, så tror jeg vi vinner de to siste kampene. Tankene våre er allerede på neste kamp og vi er veldig revansjesugne på å få et godt resultat, sier Bamberg.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere