RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Casper Santanen og lagkameratene gjorde nok en gang en god figur, men det ble tap for VIF.
Casper Santanen og lagkameratene gjorde nok en gang en god figur, men det ble tap for VIF.

Stang ut for MS

Manglerud Star var best i store deler av kampen mot Vålerenga, men måtte likevel gå av isen uten poeng.

MANGLERUD: – Vi jobbet godt og gjorde en god match, men dessverre klarte vi ikke å score på sjansene. De hadde en meget god keeper som hadde noen enorme redninger, sier MS-trener David Livingston.

MS hadde mange muligheter til å ta ledelsen i løpet av de to siste periodene, men laget klarte ikke å utnytte sjansene. Samtidig var nok en gang keeper Linus Fernström en reddende engel ved flere anledninger; blant annet da VIF fikk muligheten på straffe.

To gode keepere så ut til å gjøre så oppgjøret endte 0-0, men med ett minutt igjen å spille kom seiersmålet signert Lars Erik Spets.

Bare nesten

Livingston synes det er synd MS ikke fikk bedre betalt for jobben de gjorde.

– Én feil ødela for oss. Vi må klare å klarere pucken ut av egen sone, sier Livingston om situasjonen som førte til VIFs seiersmål.

MS har vært gode mot slutten av kampene i årets serie, men denne gang måtte laget se seg slått i en 3. periode; selv om laget hadde god nok moral til å produsere noen store farligheter også etter 1-0-scoringen.

Vanskelige å møte

MS har til nå vært uheldig som ikke har fått poeng i hjemmekampene mot Storhamar og Vålerenga, men uansett har laget overrasket positivt i sitt comeback på eliteserienivå. Det gleder også David Livingston.

– Vi blir bedre og bedre. Vi spiller jevnt med alle, og det er bra, sier MS-treneren.

Også VIF-manager Espen Knutsen erkjenner at MS er et tøft lag å møte, og er sikker på at laget er med i sluttspillet senere i sesongen.

– Vi visste hvordan de spilte, men vi var ikke helt med i krigen i dag. Jeg tipper MS på en syvendeplass til slutt, sier "Shampo".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere