RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Står godt på egne ben

For litt over ett år siden ble Sats Njårdhallen til Sportsklubb Vest. Vi står godt på egne ben vi, sier markedssjef Sollaug Arnesen.

Markrellbekken: Markedssjef Sollaug Arnesen forteller at sportsklubb Vest, tidligere del av Sats, trives godt med å være 100 prosent "herre i eget hus".
Mindre "byråkrati" betyr blant annet mye større mulighet til å gjøre raske endringer - og kjappere imøtekomme brukernes behov. Det har vi fokus på, sier Sollaug.
Hun forteller at senteret mistet noen medlemmer i overgangsfasen fra kjedesenter til individuelt.
Vi regnet med at noen kom til å forsvinne, men mange har også kommet tilbake. Det er veldig hyggelig, sier Sollaug.

Lang fartstid


Sammen med ektemann - og medeier i treningssenteret - Christian Arnesen, har hun mange års fartstid i bransjen.
I 1995 startet vi opp "Kom i Form" på Sinsen, som i sin tid ble kjøpt opp av Sats. Vi er stolte av fortsatt å ha trofaste medlemmer fra den tid, som har fulgt oss fra Oslo øst til Oslo vest, sier Sollaug.
Hun forteller at senteret strekker seg langt for å følge opp medlemmenes ønsker.
Vi har et bredt tilbud med alle de tradisjonelle treningsformene, i tillegg til mer nisjetrim. For eksempel har vi rene danseklasser, hvor trimmere i alle aldre bokstavelig talt får svingt seg, sier Sollaug.

Følger opp

Mange treningssentre lever godt på "støttemedlemmene" - de som trofast betaler den månedlige avgiften, men som ikke dukker opp til trimmen.
Vi ønsker å ta godt vare på hvert eneste medlem. Derfor får instruktøren et oppfølgingsansvar overfor nye trimmere. Dukker ikke medlemmet opp til trening over en tid, tar vi kontakt, forteller markedssjefen, som legger til at tilbakemeldingene på oppfølgingen så langt har vært positive.
Hun kan fortelle at Sportsklubb Vest har en jevn medlemsvekst.
Men her er det god plass, og vi tar gjerne imot flere, sier Sollaug.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere