RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

4H-klubben vil ha et mangfold av ulike aktiviteter. Her fra et kurs i hundekjøring ved fylkesleiren i 2007. (Foto: privat).
4H-klubben vil ha et mangfold av ulike aktiviteter. Her fra et kurs i hundekjøring ved fylkesleiren i 2007. (Foto: privat).

Starter 4H i Groruddalen

Lørdag og søndag jakter 4H nye medlemmer med stand og aktiviteter.

GRORUDDALEN: En splitter ny 4H-klubb for hele Groruddalen er i ferd med å se dagens lys. Marianne Tilden er prosjektleder for det nyoppretta 4H-prosjektet «4H i byen».

Mange aktiviteter

Vi har som mål å tilby 4H-aktiviteter også til folk i byen, sier hun.

Førstkommende helg er det altså mulig å få en smakebit av hva 4H har å tilby. Lørdag vil de være på Furuset senter, mens de søndag blir å finne på Nordre Lindeberg gård. Arrangementet er en del av bydelsdagene, og barn fra 8 år og oppover er velkomne til å delta.

Vi har som motto «å lære ved å gjøre», og har et stort mangfold i det vi holder på med. Volleyball, dyr, natur, sportsaktiviteter, fotball, sykling, rollerblades, og matlaging er eksempler på aktiviteter vi driver med.

Samarbeider med gården

Tilden forteller at medlemmene velger seg et årsprosjekt, som for eksempel å bygge hytte, eller følge et dyr. Etter sju godkjente prosjekter får man tildelt plakett. Nedfelt i 4H-løftet heter det at medlemmene skal bli «ungdom med klart hode, varmt hjerte, flinke hender og en god helse».

Den nye barne- og ungdomsorganisasjonen lokaliseres til Nordre Lindeberg gård.

Vi er overbevist om at det fins tidligere 4H-medlemmer i Groruddalen, som kan bidra med inspirasjon og engasjement. Disse vil vi også gjerne komme i kontakt med, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere