Gå til sidens hovedinnhold

Starter med blanke ark i Knut Sigvald-etterforskningen

Knut Sigvald Meek (56) forsvant fra Ekeberg lørdag 30. juni. Forsvinningen fremstår som en gåte for politiet.

EKEBERG: Den savnede forlot Sandstuveien 52 på Ekeberg om kvelden lørdag 30. juni.

– Vi hadde en ny gjennomgang av saken i dag (onsdag journ.anm). Nå starter vi på nytt og ettergår teledata, bankkort, vitneavhør og siste observasjoner. Ingenting tilsier hvor vi vet han er, borte er han, opplyser savnetgruppa til dittoslo.no.

– Noen henvendelser

Meek er 178 cm, tynn/sped, blå øyne, med kort mørkeblondt tynt hår. 56-åringen har hatt hjerneslag og uklar tale. Han var iført en lysblå, tynn boblejakke, sort olabukse, brune sko uten strømper og hadde på seg briller da han forsvant.

LES OGSÅ: Har du sett Knut Sigvald?

Politiet forteller at den savnede vanker på blant annet «Rett inn bar» i Storgata 39, «Corner sportsbar» i Trondheimsveien 4 og «Bobs pub» i Grønland 1.

– Det har vært noen henvendelser fra stedene han var stamgjest, som mener å ha sett ham der. Dette er imidlertid ingen sikre observasjoner, opplyser savnetgruppa.

Liten oppmerksomhet

Politiet gikk ut med en etterlysning av mannen for to uker siden, men sammenlignet med for eksempel Sigrid-forsvinningen, er den store oppmerksomheten uteblitt.

– Det er litt synd sånn sett, men her er det snakk om to personer fra vidt forskjellig miljø som er borte, og i Sigrid-saken luktet det mystikk allerede i startfasen, sier savnetgruppa.

Dersom du har opplysninger om savnede bes det gitt til Oslo politidistrikt, Saknetgruppen/Kriminalvakten, telefon 22 66 91 89 eller sentralbordet 22 66 90 50.

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg