RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statue mot giftdumping

"Mødre mot Giftdumping" avduket mandag en steinskulpturen på Malmøy- kalven. Skulpturen er en påminnelse om at mødrene følger med på hva som skjer med Oslofjorden

Malmøykalven: Denne steinskulpturen symboliserer mor og barn. Skulpturen heter "Mother's Care". Ved å gi denne skulpturen markerer jeg min helhjertete støtte til mødrene som i dag aksjonerer mot slamdeponiet i Oslofjorden, sier kunstner Svein Knutsen.

Steinskulpturen ble avduket på Malmøykalven mandag 11.desember.

Ifølge nettsidene www.stopp-giftdumpingen.org skal statuen stå som et monument for å skue ut over fjorden, og minne alle på at Mødre mot giftdumping følger med og er bekymret for tilgrisingen av fjorden.

Svein Knudsen er en miljøengasjert kunstner. I 2001 donerte han skulpturen "Neptuns Eye" som står montert på stranden ved atomgjenvinningsanlegget Sellafield.

Nå står hun her som en representant for alle oss som er engasjert i saken, og vil for evig tid minne oss om at tvilen skal alltid komme naturen til gode, sier Karine Finne i "Mødre mot giftdumping".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere