Steffens jubelsesong

Først drev han VIFs a-lagsstjerner til vanvidd. Sist uke bidro Steffen Søberg (16) til at MS U17 sikret seg NM-tittelen.

MANGLERUD: – Veldig moro at jeg fikk være med å vinne NM-gull, fastslår keeperhelten.

Manglerud-gutten har stort sett vært opptatt med a-laget denne sesongen, men Steffen fikk med seg de avgjørende kampene i sluttspillet for U17-laget. I finalen var Frisk Asker motstander, og MS hadde få problemer med å vinne 2-0 i kamper. Seieren ble sikret med 4-1 i Askerhallen sist fredag.

– Det gikk greit. Vi var rett og slett det beste laget, sier Steffen.

Toppet laget

MS-trener Steinar Larsen jubler også over seieren.

– Vi var best i begge kampene, og tok dem vel egentlig på det meste. I tillegg hadde vi med alle våre beste spillere, sier Larsen.

Treneren syntes det var godt å ha med a-lagskeeper Steffen i finalekampene.

– Betryggende å ha en spiller som ham bak der, men det er viktig å nevne at vi også har to andre keepere på et veldig høyt nivå.

Larsen gleder seg over at det nå blir hockeylinje på Manglerud.

– Nå kommer det til å bli enklere for oss å beholde alle de gode spillerne, sier treneren.

Overrasket over tilliten

Steffen Søberg er blant dem som har søkt hockeylinja.

– Det er bare å stå på videre for meg nå. Jeg har ikke noe dårlig tid med å komme meg ut, og tror det kan være bra for meg å få mer matching i eliteserien først, sier Steffen.

Han er fornøyd med å få sjansen på a-laget allerede som 16-åring.

– Jeg var litt heldig som fikk sjansen som andrekeeper da han andre ble skadet. Jeg fikk noen innhopp først, og så fikk jeg også sjansen fra start. Mot Vålerenga i kvartfinalen sto jeg to kamper, noe som var veldig morsomt, sier Steffen.

Med nok et NM-gull på juniornivå befestet Manglerud Star sin status som talentfabrikk nummer én i hockey-Norge. En av klubbens største stjerneskudd er utvilsomt Steffen Søberg...

Sikret NM-gull til MS

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag