RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den 26 år gamle mannen var ikke oppmerksom på at det lå en motorsykkelpatrulje fra politiet bak han på Ring 3 da han dro opp på bakhjulet.
Den 26 år gamle mannen var ikke oppmerksom på at det lå en motorsykkelpatrulje fra politiet bak han på Ring 3 da han dro opp på bakhjulet. Foto: Illustrasjonsfoto

Steilet MC på Ring 3, mistet lappen på stedet

En 26 år gammel mann dro opp på bakhjulet rett foran en motorskykkelpatrulje på Ring 3. Nå får han ikke kjøre MC på en stund.

RING 3/ULLEVÅL: «En av våre motorsykkelpatruljer kjørte på Ring 3 da en MC dro opp på bakhjulet rett foran. Førerkort beslaglagt. MC trilles hjem av fører», meldte operasjonssentralen for kort tid siden på Twitter.

– Mannen kjørte på Ring 3 like ved Ullevål da han dro opp på bakhjulet rett foran en uniformert patrulje fra trafikkorpset som også kjørte MC, opplyser politiets operasjonsleder André Kråkenes.

– Er dette noe som dere ser mye av?

– Nei, ikke akkurat denne type hendelser heldigvis, men vi opplever stadig folk som begår lovbrudd i trafikken rett foran uniformerte patruljer. Det tyder på at alt for mange ikke bruker speilene sine særlig godt, understreker Kråkenes.

Hvor lenge den 26 år gamle mannen mister lappen er uvisst.

– Det kommer an på om han har andre forhold fra før av, opplyser Kråknes.

LES OGSÅ:

Fotgjenger alvorlig skadet

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere