Steilet MC på Ring 3, mistet lappen på stedet

Den 26 år gamle mannen var ikke oppmerksom på at det lå en motorsykkelpatrulje fra politiet bak han på Ring 3 da han dro opp på bakhjulet.

Den 26 år gamle mannen var ikke oppmerksom på at det lå en motorsykkelpatrulje fra politiet bak han på Ring 3 da han dro opp på bakhjulet. Foto: Illustrasjonsfoto

En 26 år gammel mann dro opp på bakhjulet rett foran en motorskykkelpatrulje på Ring 3. Nå får han ikke kjøre MC på en stund.

RING 3/ULLEVÅL: «En av våre motorsykkelpatruljer kjørte på Ring 3 da en MC dro opp på bakhjulet rett foran. Førerkort beslaglagt. MC trilles hjem av fører», meldte operasjonssentralen for kort tid siden på Twitter.

– Mannen kjørte på Ring 3 like ved Ullevål da han dro opp på bakhjulet rett foran en uniformert patrulje fra trafikkorpset som også kjørte MC, opplyser politiets operasjonsleder André Kråkenes.

– Er dette noe som dere ser mye av?

– Nei, ikke akkurat denne type hendelser heldigvis, men vi opplever stadig folk som begår lovbrudd i trafikken rett foran uniformerte patruljer. Det tyder på at alt for mange ikke bruker speilene sine særlig godt, understreker Kråkenes.

Hvor lenge den 26 år gamle mannen mister lappen er uvisst.

– Det kommer an på om han har andre forhold fra før av, opplyser Kråknes.

LES OGSÅ:

Fotgjenger alvorlig skadet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.