RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Årets kulturpris i Grorud gikk til Steinbruddet og her tar Steinar Enerly mot den flotte og velfortjente prisen.
Årets kulturpris i Grorud gikk til Steinbruddet og her tar Steinar Enerly mot den flotte og velfortjente prisen.

Steinbruddets store dag

Ikke før hadde han gjort unna en knallsuksess med åpningen av årets "Høstutstilling", før han måtte opp på scenen i Grorud samfunnshus for å mota kulturprisen for 2009.

GRORUD: I programmet til Kulturshowet skriver forslagsstilleren om prisvinneren:
- Etableringen av Steinbruddet er et fantastisk godt initiativ til å bedre bydelsens kulturtilbud - både for utøvere og groruddøler generelt. Ved å tilby en blanding av kunst, kafè, kurs, foredrag og mye mer, har de på en fortreffelig måte løftet bydelen opp til å kunne tilby noe den har manglet.

Berømmet medlemmene

En tydelig fornøyd prisvinner mottok den tunge granittskulpturen av leder i kulturkomiteen Thusyanti Ganechandra.

- Først vil jeg takke alle de flotte artistene som har vaært på scenen her i dag. Er stolt av å være en del av dette blomstrende kulturlivet i Grorud. Og så en betydelig takk til alle medlemmene som utgjør Steinbruddet. Enten om de nå maler, skriver eller drikker kaffe, sa Steinar Enerly.

Stort show

Årets utdeling kom etter et nesten to timer langt show, med et program som speiler hva som skjer i nærmiljøet. Her var det godt voksne pikekor og korps, blandet med Bonde & Co. Smutten, Gropus og Fyrhus.

Og som nesten alltid er det noen stjerner som blinker ekstra. Denne kvelden var det til og med debutanter på musikkscenen som gjorde skikkelig suksess. Med låten Seven Nation Army, gjorde bandet Sweet Fire furore, og det går nok ikke lenge før vi treffer denne unge lovende gjengen på scenen igjen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere