RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stem fram årets helt

nn 2008 har vært et begivenhetsrikt år i Groruddalen. Det har blant annet vært et spennende år for alle som er interessert i politikk, med nominasjoner til høstens stortingsvalg som en av de sakene som har engasjert sterkest innad i partiene. Utenfor partienes indre krets har prioriteringene i Oslo-pakke 3, Aker sykehus status som lokalsykehus og økonomien til bydelene vært det som har engasjert folk i størst grad.

nn Det frivillige Groruddalen er full av ildsjeler som gjør en innsats for sitt lokalmiljø. Det handler om en hær av slitere i foreninger for barn og unge, primus motorer i velforeninger og borettslag som stiller opp for et hyggelig bomiljø, eller kulturutøvere som reiser rundt for å spre glede og opplevelser fra scenen. Bare for å nevne et lite utvalg av de mennesketypene som er med på å skape positive ting, og som ikke er redd for å ta i et tak også når ting er vanskelig og utfordrende. Det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørke, synes å være livsmottoet til de som legger igjen time etter time for Groruddalens beste.

nn Før jul ba vi for tredje året på rad leserne våre komme med innspill på hvem som fortjener hedersbetegnelsen Årets navn i Groruddalen. Det gjelder personer som på hver sin måte har satt sitt positive preg på hovedstadens mest spennende område.

Mange av forslagene gikk nettopp på de som har arbeidet for Groruddalens beste i politikken, eller noen av de mange ildsjelene som er aktive i Groruddalens frivillige arbeid.

nn Akthar Chaudry blir fremhevet som en politiker med et brennende hjerte for Groruddalen. Meena Grover og Vidar Noreng gjør en kjempeinnsats på hver sine områder i lokalmiljøene på Bjerke og Furuset. Du kan lese mer om kandidatene i denne avisen. Denne gangen kom vi heller ikke utenom toppidretten. Mohammed Abdellaoue, bedre kjent som Moa, ble en av norsk fotballs mest positive overraskelser i 2008. Det toppet seg med en fantastisk cupfinale på Ullevaal, da Moa og kameratene i Vålerenga herjet med seriemesterne i Stabæk og tok kongepokalen hjem til Oslos østkant.

nn Nå er det opp til deg hvem av disse fire som får prisen og muligheten til å dele ut 25 000 kroner til et selvvalgt formål! Bli med og stem!

Personer som har satt sitt positive preg på hovedstadens mest spennende område

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere