Stem på Årets navn 2010 Ullern

 

 

Som vanlig har vi fått inn en rekke forslag om hvem som fortjener tittelen «Årets Navn» i Bydel Ullern for 2010.

Ullern: For tredje gang skal våre lesere stemme frem Årets Navn i våre bydeler. Tidligere har Alf Gervin (2008) og Stein R. Giske/ (2009) fått denne ærefulle tittelen.

Det har vært vanskelig å velge ut kandidater denne gangen, for det var mange gode å velge mellom. Det er mange som gjør en sterk innsats i sitt lokalmiljø, og det er vanskelig å vurdere den enkeltes innsats opp mot en annens.

Men nå er altså listen klar, en flott miks av ulike typer, som alle slår et viktig slag for dem rundt seg.

Nå er det opp til deg. Du stemmer på din favoritt

Du kan bare avgi stemme én gang. For å sjekke at dette går riktig for seg, ber vi deg skrive ditt navn og telefonnummer. (Dette vil ikke bli brukt i noen annen sammenheng.)

Vinneren mottar 5.000 kroner gitt av Møller Bil Skøyen, som skal gis videre til et godt formål etter vinnerens ønske.

Fristen for å stemme er søndag 30. januar 2011. Det er nå ikke mulighet til å stemme.

Her er kandidatene:Elly Christensen Elly Christensen, (Daglig leder ved Ullern seniorsenter):
Elly Christensen kom som et friskt, dansk pust til senteret sommeren 2009. Hun fikk raskt fart på seniorsenteret og gledet både faste og nye brukere med et tettpakket aktivitetsprogram og et knippe spennende foredragsholdere. Christensen er kjent på senteret som en dame med bein i nesa og alltid et smil på lur.

Ungdom/Stoppestedet Ungdom/Stoppestedet. Nominasjonen gjelder den aktive ungdomsgruppen på Stoppestedet, som er med og drifter ungdomshuset og engasjerer ungdom fra bydelen i ulike aktiviteter. Da Stoppestedet sto i fare for å bli nedlagt, fikk vi høre sterke vitnesbyrd fra ungdommene og hvilken betydning ungdomshuset har og har hatt for mange. De viste politikerne at de er en stor ressurs for bydelen.


Esther Marie Lier Esther Marie Lier (Daglig leder ved Ullern Frivilligsentral).Lier, som var nominert også i fjor, er en målrettet leder av Ullern Frivilligsentral som stadig tar utfordringer på strak arm. Da Ullern Frivilligsentral feiret 15 års jubileum i oktober i fjor, uttrykte Lier at man må jobbe sammen og inspirere hverandre til å gjøre en innsats. I tillegg til «Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe en». I år som tidligere klarte Lier å overbevise bydelsutvalget om at den økende aktiviteten blant de frivillige måtte ivaretas uten kutt i bydelens støtte.


Niels Christian Fog Niels Christian Fog er mangeårig leder av Ullern eldreråd. Gang på gang har han møtt politikerne og talt de eldres sak. Ikke minst er han kjent for sin kamp for å bevare eldresentrene i bydelen, nå sist da Ullern seniorsenter sto i fare for å bli nedlagt. Utrettelig har han påpekt hvilken betydning og samfunnsbesparelse det er å legge til rette for å aktivisere den eldste delen av befolkningen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag