*Nettavisen* Nyheter.

Stem på Årets navn i Groruddalen!

De nominerte til Årets navn i Groruddalen er klare. Nå er det opp til våre lesere å bestemme om vinneren blir Sofian, Rune Madsen, Aki Mykkänen eller Jan Bøhler.

Groruddalen: Lokalavisen Groruddalen fortsetter kåringen av Årets navn i Groruddalen i samarbeid med våre lesere. I desember inviterte vi våre lesere til å nominere kandidater. På bakgrunn av forslagene har redaksjonen plukket ut fire kandidater som alle innbyggere i Groruddalen nå inviteres til å stemme på.
Det er mange som fremmer Groruddalen gjennom det de bruker tid og krefter på i hverdagen. Derfor var det en svært vanskelig jobb å plukke ut bare fire kandidater til avstemningen. Etter lange diskusjoner kom vi likevel fram til fire personer som alle har gjort noe positivt for hele eller deler av Groruddalen i 2006. Nå er det opp til deg som leser å bestemme hvem som kan smykke seg med tittelen Årets navn i Groruddalen 2006.
Enten vinneren blir soulartist Sofian, GranittRock-general Rune Madsen, Furuset-trener Aki Mykkänen eller Ap-politiker Jan Bøhler, mottar vedkommende en hedersbevisning, samt 10.000 kroner som skal doneres til et veldedig formål. Du som leser skal også belønnes for ditt engasjement i avstemningen. Vi deler ut en tur med Color Line blant alle som stemmer. Fem andre stemmegivere får fem Flax-lodd hver.

Slik stemmer du:

Det er fire måter å stemme på den av de fire kandidatene du mener fortjener å bli Årets navn i Groruddalen:

1. Kupongen i avisen:
Kryss av for din kandidat og fyll ut ditt navn, adresse og telefonnummer. Sendes til
Lokalavisen Groruddalen
Postboks 79 Bryn
0611 Oslo.
Merk konvolutten "Årets navn".

2. E-post:
Send inn navnet på din kandidat, sammen med ditt eget navn, adresse og telefonnummer. Sendes til redaksjonen@lokalavisen.no. Merk e-posten med "Årets navn" i subject- / emne-feltet.

3. SMS:
Send inn navnet på din kandidat, sammen med ditt eget navn, adresse og telefonnummer. Bruk kodeord TIPSLG først i sms-en og send til 1932.

4. Internett: I menyen øverst til venstre på denne nettsiden finner du Årets navn. Klikk deg inn her for å finne stemmesiden, eller bruk linken nederst i denne aritkkelen. Fyll ut skjemaet med navnet på din kandidat, sammen med ditt eget navn, adresse og telefonnummer.

NB! Du kan bare stemme én gang!

Her finner du stemmesiden

Klikk her for å stemme

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.